Doğuma Hazırlık Asya ismine ikinci isim önerilerinizi bekliyorum :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

zehraa28

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2016
16
6
1
33
Kızlar merhaba kızıma asya ismini koymak istiyorum fakat sanırım Kuran ı Kerim de geçmiyomuş yanına ikinci isim ne olabilir sizce kısa olsun ama :)

Kuranı kerimde geçmesi neden bu kadar önemli sizin için? Bence başlı başına Asya çok asil ve güzel bir isim
Benimde asya sade olması hoşuma gidiyo derler ya Kuran da geçen isim koyun evladınıza diye o yüzden takıldım aslında sadece asya daha hoş evet

Asya Sare
Asya Mina
Elif Asya
Asya Nisa
Asya Erva
Asya Hüma
Asya Zümra
Asya Zişan

Hepsi Kur'an da geçen beğendiğim isimler. Umarım beğenirsin :anneadayı::KK200:

Isim konulurken Kur'an'dan olmasi sarti yoktur. Anlaminin guzel olmasi tavsiye edilmistir ve bu da anne babanin cocugu uzerindeki en buyuk haklarindan biridir..
Asya ismini ben de cok seviyorum..
Anlami olmadigi icin tek basina koymak da istemiyoruz. Biz de Elif Asya ve Elif ismi arasindayiz. Ben Azra istiyorum esim bir turlu begenmiyor..
Elif Asya
Asya Sare..

Isim konulurken Kur'an'dan olmasi sarti yoktur. Anlaminin guzel olmasi tavsiye edilmistir ve bu da anne babanin cocugu uzerindeki en buyuk haklarindan biridir..
Asya ismini ben de cok seviyorum..
Anlami olmadigi icin tek basina koymak da istemiyoruz. Biz de Elif Asya ve Elif ismi arasindayiz. Ben Azra istiyorum esim bir turlu begenmiyor..
Elif Asya
Asya Sare..

Benimde asya sade olması hoşuma gidiyo derler ya Kuran da geçen isim koyun evladınıza diye o yüzden takıldım aslında sadece asya daha hoş evet

Cnm kuranda geçmesinden çok anlamı önemli,kezban da kuranda geçiyor ama anlamı yalancı şeklinde.kuranda her geçen isim konulmaz anlamı onemli

isim koymada önemli olan manasının güzel olması kriter budur Kur'an ı kerimde geçmesi ölçü değil yoksa şeytan ismide Kur'an'da geçiyor

Asya Melek olabilir veya tamamen birbirinden bağımsız iki isim olur büyünce beğendiğini kullanır.

Bu arada hayırlı mübarek olsun bereketler getirsin darısı bizlere inşallah .....

Back
X