Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşim de çok asya istiyo benim de hoşuma gidiyo o sebepten asyaya karar verdik canım ama ikra da çok güzelmiş :)asya yerine ikra -alya olabilir
Begüm komşumun kızının adı canım ya asya nur olur mu acabaasya begüm
Benimde asya sade olması hoşuma gidiyo derler ya Kuran da geçen isim koyun evladınıza diye o yüzden takıldım aslında sadece asya daha hoş evetKuranı kerimde geçmesi neden bu kadar önemli sizin için? Bence başlı başına Asya çok asil ve güzel bir isim
asya nur hoşuma gitmedi. yine de siz bilirsiniz.Begüm komşumun kızının adı canım ya asya nur olur mu acaba
Çok Teşekkür ederim canım elif asya güzel oldu sanki söylemesi de kolay asya mina da güzel ne zormuş isim bulmak ya :)Asya Sare
Asya Mina
Elif Asya
Asya Nisa
Asya Erva
Asya Hüma
Asya Zümra
Asya Zişan
Hepsi Kur'an da geçen beğendiğim isimler. Umarım beğenirsin![]()
Isim konulurken Kur'an'dan olmasi sarti yoktur. Anlaminin guzel olmasi tavsiye edilmistir ve bu da anne babanin cocugu uzerindeki en buyuk haklarindan biridir..
Asya ismini ben de cok seviyorum..
Anlami olmadigi icin tek basina koymak da istemiyoruz. Biz de Elif Asya ve Elif ismi arasindayiz. Ben Azra istiyorum esim bir turlu begenmiyor..
Elif Asya
Asya Sare..
Benimde asya sade olması hoşuma gidiyo derler ya Kuran da geçen isim koyun evladınıza diye o yüzden takıldım aslında sadece asya daha hoş evet