aleyküm selam canım..bende topladım malzemeleri eşimde oğlanda seviyorlar..allah herkese yapmayı nasib etsin..Hanımlar bugün mübarek Aşure günü
Forumda dini konu yasak ancak bu özel bir gün dini konu kapsamına girmediğini umut ediyorum
Bugün selamlaşmak gerekirmiş ; hepimizin Aşure Günü mübarek olsun
Tüm okuyanlara Selamün Aleyküm
Aleyküm selam,sizin de Aşure gününüz mübarek olsun.Hanımlar bugün mübarek Aşure günü
Forumda dini konu yasak ancak bu özel bir gün dini konu kapsamına girmediğini umut ediyorum
aleykumselam canim. Canim acayip asure cekti. Tarif bilen varsa iyi bir tarif, biri yazsa keske.
Kıyamam ya hayatımda hiç yapmadım aşure, bizde annem yapardı rahmetli, şimdi iş güç hepimiz ihmaldeyiz
Basiniz sagolsun. Annem de okyanus otesinde :) ben yapicam mecbur ama nasil yapsam diyorum.
sorma canim cekti etsiz cigkofte yapiyim dedim, berbat oldu :)
Sağolasın :)
Sende ışık var bu hamaratlık mevzuunda :)
İyi de bunun neresii dert gereksiz yere işgal edeb bir konu olmamış mı sizce geyik muhabbeti bölümüne açsaydınız gören alırdı selamınızı
bizim alevi komşumuzda yapmıştı benide sevdiğinden tencereyle getirmiş..bizde tuzlu yenmezki..kadıncağız ne bilsin:))Aleyküm selam, senin de mübarek olsun:)
Uzun yıllar önce yediğim tuzlu aşureden sonra yiyemedim bir daha...
Tercih meselesi. Bende tatlı yerim ama..bizim alvi komşumuzda yapmıştı benide sevdiğinden tencereyle getirmiş..bizde tuzlu yenmezki..kadıncağız ne bilsin:))
Büyük hayal kırıklığıydı ama, tatlı diye kaşığı daldırdım tuzlu çıktı bööö... ben de şeker yerine tuz attı zannettim bunca yıldır, yapılıyor muymuş öylebizim alvi komşumuzda yapmıştı benide sevdiğinden tencereyle getirmiş..bizde tuzlu yenmezki..kadıncağız ne bilsin:))
Hanımlar bugün mübarek Aşure günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?