Aşure Günü

aleyküm selam canım..bende topladım malzemeleri eşimde oğlanda seviyorlar..allah herkese yapmayı nasib etsin..

Son düzenleyen: Moderatör:
Aleyküm selam,sizin de Aşure gününüz mübarek olsun.

Kıyamam ya hayatımda hiç yapmadım aşure, bizde annem yapardı rahmetli, şimdi iş güç hepimiz ihmaldeyiz

Basiniz sagolsun. Annem de okyanus otesinde :) ben yapicam mecbur ama nasil yapsam diyorum.
sorma canim cekti etsiz cigkofte yapiyim dedim, berbat oldu :)

İyi de bunun neresii dert gereksiz yere işgal edeb bir konu olmamış mı sizce geyik muhabbeti bölümüne açsaydınız gören alırdı selamınızı

Aşure günü bana göre geyik muhabbeti olmadığı için
Ve günlük yaşamın telaşları içinde bugünün önemi birazcık atlandığı için konuyu buraya açmış olabilir miyim ??

Aleykümselam.
Ay işten geldim evde bi tas aşure bi sevindim bi sevindim anlatamam ben bugünün aşure günü olduğunu bile unutmuşum aklımdaydı oysa.Konunuzu görünce de ayrı sevindim selamlaşma işini de haliyle yapamamıştım.

Aleyküm selam, senin de mübarek olsun:)
Uzun yıllar önce yediğim tuzlu aşureden sonra yiyemedim bir daha...

Aleyküm selam, senin de mübarek olsun:)
Uzun yıllar önce yediğim tuzlu aşureden sonra yiyemedim bir daha...
bizim alevi komşumuzda yapmıştı benide sevdiğinden tencereyle getirmiş..bizde tuzlu yenmezki..kadıncağız ne bilsin:))

Son düzenleyen: Moderatör:
Aleyküm selam hepimizin mübarek olsun:)
ilerde kendi evimin hanimi olduğumda aşure yapıp dağıtmak evlilik hayallerimin arasında :)
Ah şimdi olsa da yesek

Aleykumselam
ben de selam vereyim herkese Selamun Aleykum
ben bugun iki tabak goturdum valla yapanlarin ellerine saglik hamile halimle iyi gitti Allah razi olsun

bizim alvi komşumuzda yapmıştı benide sevdiğinden tencereyle getirmiş..bizde tuzlu yenmezki..kadıncağız ne bilsin:))
Büyük hayal kırıklığıydı ama, tatlı diye kaşığı daldırdım tuzlu çıktı bööö... ben de şeker yerine tuz attı zannettim bunca yıldır, yapılıyor muymuş öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…