• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Astrolojiye gerçekten inanıyor musunuz?

İşte sorun orada. O zaman biz de inancımızı kuvvetlendiremiyoruz.
Hayatınızdaki detayları öğrenip “ uraniste o arada bilmem ne evinizdeymiş ondan şeyetmiş” modundalar. Burada bedavaya bakan biri vardı attılar kızı bir tek onun öngörüsü tuttu bende.

Astroloji yi seviyorum ve ilgileniyorum kendim de dahil olmak üzere çevremdeki birçok arkadaşımın analizleri birebir tuttu yalnız ben astroloji ye fal olarak bakılmasını karsıyım insanın hayattaki sınanma noktaları bir nevi hayat amacı ve alması gereken dersi ortaya koyar astrolojinin içine girdikçe insanları affetmeyi oldugu gibi kabul etmeyi öğrenirsiniz elbetteki gelecekte yasanan olaylarla alakalı bazı potansiyeller vardır ama aşk partner analiz uyum konusunda astrolojinin yanıldığını görmedim, güneş burcu ve yükselenden karakter analizi asla yapılmaz Bi kere oradaki 2 dakikalık derece farkı bile cok önemli ve diğer gezegen yerleşimleri kuzey ve güney ay düğümü nün oturduğu haneler özellikle ay burcu kişinin ruhunu benliğini bilinçaltını ay burcu yansıtır cok daha uzun yazabilirim :) vedik astroloji yi arastırın isterseniz

• Beğen
Reactions: H M
Ben artık inanmıyorum.

Bunu bir doğum haritasını ve sinastri haritasını yorumlayabilecek astroloji bilgisi olan, astroloji eğitimi almış biri olarak söylüyorum. Eğitim alıp öğrendikçe inancım kayboldu. Pek çok açı kombinasyonuna göre farklı kehanetlerde bulunuyoruz, hiç biri gerçekleşmezse astroloji sadece öngörüde bulunur diyoruz.

Etkisini bilmediğimiz bir çok gezegen ve sabit yıldız var, her geçen gün yenisi ekleniyor ve biz yorumlarımızı sadece bildiğimiz gezegenlerin ve yıldızların etkilerine göre yapıyoruz.

Kişilik özelliklerinin güneş burcu ve yükselen üstünden genellenmesine gelince, basitçe bir örnek vereyim.

Eski erkek arkadaşım balık burcuydu ve yükseleni kovaydı. İllallah ettirdi, bir daha kova yükselen balık mı, tövbeler olsun dedim.

Eşim balık burcu ve yükseleni kova. İnanın eski erkek arkadaşımla uzaktan yakından alakası yok. Üstelik doğum saatleri ikisinin de kesindi.

Aslında çok şey var yazmak istediğim ama astrolojiyi iyi bilenler anlayacaktır. Bilmeyenler için kafa karıştırmak istemiyorum. O yüzden ortalama bilgisi olanların bu konudaki görüşlerini merak ediyorum.

İnanıyorsanız neden inanıyorsunuz, inanmıyorsanız neden inanmıyorsunuz?

Merhaba ben doğum haritası (yıldız haritası ) yaptırmıştım +1000 tl gibi fiyata ve iyi sandığım ünlü sayılabilecek bir astroloğa ve daha 3 ay geçmeden doğum haritamda gördüğünü söylediği şeylerden biri tam tersi çıktı... Bundan sonra kahve falı bile baktırmayı düşünmüyorum.....

Kızlar ben 3 farklı astroloğa gittim, bu konularla aşırı ilgiliyim. Bence ikisi çok iyiydi, diğeri gençti. Şunu söylemek istiyorum. İkisi de birbirinin temelde aynı şeylerini söylediler, hatta üçü de. yani diyemem ki size bu farklı şu farklı söyledi diye. Bilhassa evlilik haritama baktırdım. Tarif edilen adamlar üçünde de aynıydı. Bir iki ufak farklılık olmuştur.
Kızlar astroloji dediğiniz şey fal değil, doğum saatinizdeki dakika farkı bile hayatınızı değiştirebilir. Fal beklentisiyle gitmeyin. Öngörüleri söylüyor ama ben kadere ziyadesiyle inanan biriyim. Bende birazcık kafayı yeme durumu oldu. Hafif inancı sarsan bir hal olmadı değil. Ama öncesinde eğer haritasında çıkan kişiyle evlenen varsa, bana özelden yazarsa çok sevinirim. Çünkü evlilik dediğiniz şey kader. Bana göre asla değişmez.

Astrolojiye nanmıyorum.
Her türlü fala, okunmuş tılsımlı takılara,düşünce gücüne, reikiye, bioenerjiye, melek kartları meleklerle iletişime, pandüle vs hiç birine inanmıyorum. Sadece Allah'tan istiyorum. Gerisi hikaye.🙂

Kızlar ben 3 farklı astroloğa gittim, bu konularla aşırı ilgiliyim. Bence ikisi çok iyiydi, diğeri gençti. Şunu söylemek istiyorum. İkisi de birbirinin temelde aynı şeylerini söylediler, hatta üçü de. yani diyemem ki size bu farklı şu farklı söyledi diye. Bilhassa evlilik haritama baktırdım. Tarif edilen adamlar üçünde de aynıydı. Bir iki ufak farklılık olmuştur.
Kızlar astroloji dediğiniz şey fal değil, doğum saatinizdeki dakika farkı bile hayatınızı değiştirebilir. Fal beklentisiyle gitmeyin. Öngörüleri söylüyor ama ben kadere ziyadesiyle inanan biriyim. Bende birazcık kafayı yeme durumu oldu. Hafif inancı sarsan bir hal olmadı değil. Ama öncesinde eğer haritasında çıkan kişiyle evlenen varsa, bana özelden yazarsa çok sevinirim. Çünkü evlilik dediğiniz şey kader. Bana göre asla değişmez.
Merhaba. Mesela evleneceğimiz kişi zaten kaderse neden illa kim olduğunu bilmek istiyorsunuz? 😁 bilsenizde değişmezki. Astrolojide bir nevi fal ve Kuranda okuduğuma göre fal uzak durulması gereken alanlar. Benim fikrim tabi kimseye öyle yap diyemem.

Ceres gibi bir dev dururken hatta onun gibi nice astreoid ve gezegen varken (ve hatta bilmediklerimiz) hala plutoyu onların önüne geçirmeyi ticari buluyorum.
Neden ticari olduğunu düşündünüz merak ettim. İşin gezegen boyutunu biliyorum sadece astrolojik boyutunu bilmiyorum

Astrolojinin gelecek hakkında fikir verdiğine inanmıyorum. Gaybı ancak Allah ın bildiğine inanıyoruz.
Ama insanların doğum tarihlerinin kişiliklerini anlattığını düşünüyorum kesinlikle.
Güneş burcum ve yükselenim aşağı yukarı yüzde yetmiş uyuyor bana. Ama kuzey ay düğümüm neredeyse yüzde yüz beni anlatıyor. Kendi hatalarımı, başkalarının hatalarını görme noktasında çok faydasını gördüm. Jjan Spiller- Ruhsal Astroloji kitabını tavsiye ediyorum.
Bir de doğum tarihinden kişilik analizi yapan bir adam var onu da çok tutarlı bulmuştum: Dougles Forbes-İnsanın Pin Kodu. Bu da iddiasına göre 22 yıl afrikada biyomatematik araştırmaları yapmış insanlar üzerinde. O kitabı da beğenmiştim.
Ben kör kütük inanarak başlamadım astrolojinin kişilikler hakkında fikir verdiğine, ama bir yerden sonra bu kadarı tesadüf değil diyorsun

Ben artık inanmıyorum.

Bunu bir doğum haritasını ve sinastri haritasını yorumlayabilecek astroloji bilgisi olan, astroloji eğitimi almış biri olarak söylüyorum. Eğitim alıp öğrendikçe inancım kayboldu. Pek çok açı kombinasyonuna göre farklı kehanetlerde bulunuyoruz, hiç biri gerçekleşmezse astroloji sadece öngörüde bulunur diyoruz.

Etkisini bilmediğimiz bir çok gezegen ve sabit yıldız var, her geçen gün yenisi ekleniyor ve biz yorumlarımızı sadece bildiğimiz gezegenlerin ve yıldızların etkilerine göre yapıyoruz.

Kişilik özelliklerinin güneş burcu ve yükselen üstünden genellenmesine gelince, basitçe bir örnek vereyim.

Eski erkek arkadaşım balık burcuydu ve yükseleni kovaydı. İllallah ettirdi, bir daha kova yükselen balık mı, tövbeler olsun dedim.

Eşim balık burcu ve yükseleni kova. İnanın eski erkek arkadaşımla uzaktan yakından alakası yok. Üstelik doğum saatleri ikisinin de kesindi.

Aslında çok şey var yazmak istediğim ama astrolojiyi iyi bilenler anlayacaktır. Bilmeyenler için kafa karıştırmak istemiyorum. O yüzden ortalama bilgisi olanların bu konudaki görüşlerini merak ediyorum.

İnanıyorsanız neden inanıyorsunuz, inanmıyorsanız neden inanmıyorsunuz?
bende inanmıyorum mesela ben oğlak burcuyum karakterim farklı arkadaşımda oğlak uzaktan yakından alakamız yok bu nedenle inanmıyorum bu tür şeylere artık bende

Evet. Ozellikle egitimini almis biri olarak evet inaniyorum. Eger dogum saatinizi net olarak biliyorsaniz tutarlilik istemediginiz kadar net olacaktir. 🤓😅

Sonuna kadar inanıyorum. Dünyanın varoluşundan beri her şeyi temelinde astrolojinin olduğunu düşünüyorum. Kendi hayatım, hayatıma giren insanlar, yaşadığım olayların haritaları, transitler... Her şey o kadar isabetli ki. Bilmiyorum belki de benimle alakalıdır fakat astroloji ile birlikte öngördüğüm her şeyi yaşadım. Dünya için öngörülen senaryoların bir çoğu da yaşandı. Astrolojinin gerçekliğini evrensel bazda sorgularsak tarihsel olayları incelememiz yeterli olacaktır. Örnek veriyorum; reformların, savaşların ve bağımsızlık mücadelelerin yoğun olduğu dönemlere bakılınca mars-uranüs-plüto gibi gezegenlerin sert açılar yaptığını görürüz. Tesadüf olduğunu varsayalım. Hemen hemen benzer olan her olayda gezegen konumları ve açılar aynıdır.
Bireysel olarak baktığımızda ise; sizin de dediğiniz gibi bir çok değişken var, iki insanın güneşi, ascsi hatta ayı, venüsü, marsı da aynı konumlarda olabilir. Fakat kad-gad farklı konumdadır misal. Veya hepsi aynı konumdadır. Açılar farklıdır.
Astroloji çok bilinmeyenli bir denklem gibi. Öngörülen her şey tabiki öngörüldüğü şekilde ve zamanda olmayabilir. Kişilerin nasıl bir ailede doğdukları, geçmiş yaşamları, sosyo-kültürel durumları her şey bir bütün olarak analiz edilmeli diye düşünüyorum.

ben sadece kişinin doğduğu gündeki ay ve güneş ve gezegenlerin hareketlerinin insanın kişiliğine etki edebileceğini düşünüyorum. en basit mantıkla kışın nasıl içimiz kararıyor da yazın içimiz açılıyor? dünya dışındaki kainatın insan ruh halini etkilemesi çok mantıklı geliyor ama bundan burçlar oluşur, şu burç şöyledir çıkar mı onu bilmiyorum. bir çok insan da zaten sohbetine burç konuşuyor bence laf olsun torba dolsun :KK14:

Hayatınızdaki detayları öğrenip “ uraniste o arada bilmem ne evinizdeymiş ondan şeyetmiş” modundalar. Burada bedavaya bakan biri vardı attılar kızı bir tek onun öngörüsü tuttu bende.
Yazalı çok olmuş ama siz hangi astrologlara baktırdınız acaba burdan ya da özelden yazar mısınız? :)

Ben kişisel özellikleri etkilendiğine kesinlikle inanıyorum ama bunların hepsi genelleme.
İkizler için çok dengesiz deniyor, evet aşırı dengesiz olanını da gördüm. Sanırım dengeli olanını görmedim. :KK48:
Aslan için egolu derler, EGO’yla gram alakası olmayan bir aslan tanıyorum.
Günlük, aylık, yıllık burç yorumlarına ise hiç inanmıyorum, çünkü aşırı genel yorumlar. Her Başak aynı şeyleri yaşayamaz sonuçta.
Doğum haritama baktırmıştım, bakan kişinin öngörüleri çıkmadı. Gerçi söylediği bazı şeyler için daha zaman gerekiyor.
Ben de birine baktırmıştım ama sıradan bir hayatım olduğu için uzak gelecektekileri söyledi, daha zamanı var yani. Sizin haritanıza kim baktı buradan ya da özelden söyler misiniz?

Kimdi acaba o isimler paylasir misiniz

b

benim yükselenim oğlak ama ben de akrep tipliyim daha ziyade, çünkü oğlağın yönetici satürn akrepte. gözlerim çekik ve belirgin, baya derin bakışlar vs.. görünüş yükselen burç kadar yöneticisinin nerede olduğuna da bağlı.

jüpiter oğlak mı ?

merhaba sevgili astrojurnal astrojurnal ;
konudan bağımsız olarak benim size sorucaklarım var.
mesela benim de asc oğlak gözüküyor haritamda, ama 1.evimde ep'de kova var. oğlak burcu 12.evde gözüküyor. asc çizgisinde kova burcu var.

tip olarak asla bir oğlak değilim yükselen olarak. daha çok kova gibi gözüküyorum. açık tenliyim, esmer değilim çenem uzun değil. zayıf bir tipim yok fazla. hafif dolgun belden aşağı kısım.

her neyse ben Şenay Yangel'e baktırmıştım oğlak gibi görünmüyorum, kova çıkıyor web sitelerinde diye. o da hiç ilgilenmeden, kova olsaydın şişman olurdun dedi. :110:

yani senin gibi profesyonel bir astrologa yakışan bu mudur, di mi?:/ ve bir oğlak gibi duygusal açıdan soğuk değilimdir ilk anlamda, fazla işkolik değilim. vsvs. çok çok az uyuşuyor.

iki yükselen burç muhabbeti duydum, instagramdan moyra'ya sordum, mümkün değil öyle bişey dedi. haritam bile asc konusunda karmakarışık. bir fikriniz var mı bu konuda?

Back