- 2 Şubat 2016
- 1.523
- 3.252
- 133
- Konu Sahibi Motherofdragon
-
Ya o adam ben de günlük yorumlarda da mükemmel tutmuyordu ama haritada bilemeyiz tabi karar vermek zorDinçer diye bir abi vardı ben onu beğeniyorum
Ya aslında bu isimleri yazdım ama bunlar şimdilik aklımda olanlar bir bilene danışmayı tercih ediyorum tecrübe ettiğiniz biri varsa özellikle mutlaka değerlendiririmbenim çok fikrim olan bir konu değilcok zorda kalsam ve illa bunlardan biri olacak deseler didem şarman'ı düşünebilirdim. bildiğim kadarıyla devrim dölen ve devrim yılmazer'in öğrencisiydi. aksi halde ve param olsa gideceklerim batı astrolojisinde devrim dölen, naz bayatlı gibi isimler olurdu. vedik astrolojiyle daha ilgiliyim o konuda öneri istersen verebilirim ayrıca.
Ben Şenay hanım hariç özelde iletişim kurdum aslında en doyurucu didem şarman gibiydi mesela nuray sayarının asistanına rektifikasyon gerekicek dedim benden ekstra bilgi bile istemedi o da beni itti doğal olarak. Seans hakkında bilgi alabilir miyim diyorum siz tatmin olana kdar sürer diyor bu da havada bıraktı doğal olarakNuray Sayarı'yı geç modern açasın elini bakayım falceyizinize kadınıdır. Şenay Yangel Vedik astroloji de iyidir bilgisi var güvenebilirsiniz derim. Hande Kazanova o alanda eğitim almış birisi ve gayet kendisini adamış ama yorum yaptığını pek duymadım genelde çocuklar üzerine çalışıyor diye biliyorum. Bilgisi yönünde çok sıkıntısı yok. Didem Şarmanda eğitimlidir bir şekilde harita bakımınında hakkını verir diye düsünüyorum. Erkan Kahramanı bilmiyorum okudugum yazılarında bilgsi var görünüyor. Harita baktıracaksanız baktıran kişilerin deneyimlerini araştırın en garanti yol bu. Çünkü bi arkadaşım çok meshur astrologa harita baktırdı ama sonuç hayal kırıklıgı doğru bilgiler ama hep kitabi yani onun anlayacağı şekilde degilmiş. Yazdıkların arasında en mantıklı bana Şenay Yangel gibi göründü ama dedigim gibi baktıranların tecrübelerini oku.
ay ben jüpiter akrepte diye bir heves gidiyorum şimdi şevkim kırılmasınAyşen Tok derim. Bu kadını 1 yıldır takip ediyorum ülke ile alakalı söylediği tüm olumsuzluklar doğru oluyor. Hoş ağzından pek olumlu bişey çıkmıyor.
bu kadın fena olumsuz konuşuyor hepte önceden okuduğum şeylerin olduğunu gördüm ama cesaret edip baktırmadım uzak duralım en iyisiAy be
ay ben jüpiter akrepte diye bir heves gidiyorum şimdi şevkim kırılmasın
merhaba , ben vedik astrolojide rektifikasyon için öneri alabilir miyim ?cok zorda kalsam ve illa bunlardan biri olacak deseler didem şarman'ı düşünebilirdim. bildiğim kadarıyla devrim dölen ve devrim yılmazer'in öğrencisiydi. aksi halde ve param olsa gideceklerim batı astrolojisinde devrim dölen, naz bayatlı gibi isimler olurdu. vedik astrolojiyle daha ilgiliyim o konuda öneri istersen verebilirim ayrıca.
tabii, ilk önerim facebook'ta "nandi himalaya" ismini kullanan vedik astrolog. sayfasının ismi ise: "vedik astroloji bülteni"merhaba , ben vedik astrolojide rektifikasyon için öneri alabilir miyim ?
Teşekkürlertabii, ilk önerim facebook'ta "nandi himalaya" ismini kullanan vedik astrolog. sayfasının ismi ise: "vedik astroloji bülteni"
diğeri de selda erdi. onun fb sayfası da "selda erdi ile hint/vedic astrolojisi"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?