• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

astrolojik doğum haritası, horoskop, yıldız haritası baktıranlar heellppp

naz bayatlı ve duygu demir.. duygu zaten naz bayatlı'nın öğrencisi.
ben duygu'ya harita analizi için gitmiştim, öngörüleri sağlam şekilde tuttu. ayrıca danışmanlık esnasında ses kaydı alarak aynı gün içerisinde iletiyor. saat aralığı dar ise rektifikasyon için ayrı ücret almıyor.
kendisini öneririm.

naz bayatlı ve duygu demir.. duygu zaten naz bayatlı'nın öğrencisi.
ben duygu'ya harita analizi için gitmiştim, öngörüleri sağlam şekilde tuttu. ayrıca danışmanlık esnasında ses kaydı alarak aynı gün içerisinde iletiyor. saat aralığı dar ise rektifikasyon için ayrı ücret almıyor.
kendisini öneririm.

merhaba acaba duygu Demir’in danışmanlık ücreti ne kadardı?

Şenay Yangel'e baktırmıştım ama pek tatmin olmadım, verdiğim parayı haketmediğini düşündüm. Son derece genel bir yorumdu. 2013te yorumlattırmıstım. O zamanlar 450 civarıydı.

Vedik astroloji danısmanlıgı aldım ve cok memnun kaldım öyle popüler birisi değil ama önemli olan bilgi ve birikim zaten. Batı astroloji sine de saygı duyuyorum ama vedik benim için çok daha detaylı idi. Bu arada arkadasım cok meshur birisinden danısmanlık aldı ve resmen hayal kırıklığına uğradı 2.5 ay bekledikten sonra inanılmaz sallamasyon bir analiz almıs. Danısmanlık alırken suna dikkat edin kimisi mesleğini sosyal statü ve reklam için kullanır kimisi cok iyi eğitmendir ama analizde yeterli basarılı gösteremez kimisi de sana söhretle değil sadece insana ve mesleğe odaklanır oyüzden kimin ne kadar takipçisi var ne kadar ön planda ne kadar ünlü bunlar önemsiz seyler kesfedilmemiş birsürü cevher var üstelik bunlar gibi faiş fiyatlardan danısmanlık vermiyor

Vedik astroloji danısmanlıgı aldım ve cok memnun kaldım öyle popüler birisi değil ama önemli olan bilgi ve birikim zaten. Batı astroloji sine de saygı duyuyorum ama vedik benim için çok daha detaylı idi. Bu arada arkadasım cok meshur birisinden danısmanlık aldı ve resmen hayal kırıklığına uğradı 2.5 ay bekledikten sonra inanılmaz sallamasyon bir analiz almıs. Danısmanlık alırken suna dikkat edin kimisi mesleğini sosyal statü ve reklam için kullanır kimisi cok iyi eğitmendir ama analizde yeterli basarılı gösteremez kimisi de sana söhretle değil sadece insana ve mesleğe odaklanır oyüzden kimin ne kadar takipçisi var ne kadar ön planda ne kadar ünlü bunlar önemsiz seyler kesfedilmemiş birsürü cevher var üstelik bunlar gibi faiş fiyatlardan danısmanlık vermiyor
Kimden danışmanlık aldınız çok merak ettim, olmadı özelden yazar mısınız 🙏🏼

Kimden danışmanlık aldınız çok merak ettim, olmadı özelden yazar mısınız 🙏🏼
Yazdım size özelden 🙏 fal ve tarot gibi kehanet yöntemleriyle girdiğim bu yolda o site senin bu tarotcu benim baktırmadıgım kimse kalmadı 😃 denize düşen yılana sarılıyor misali en bilindik isimlerin bile söylediği kehanet ler tutmayınca ya bu işin başka bir yolu yordamı vardır dedim batı astroloji si danısmanlıgı aldım önce 2 uzmandan evet bişeyler vardı ama tam olarak aradıgımı bulamadım derken arkadasım adını dahi duymadığım vedik astrolojiden bahsetti deli danalar gibi uzman aradım uzun süre 😃 ve gerçekten vedik arayıslarıma son noktayı koydu ikilemde olan arkadaşlar varsa kesinlikle vedik danısmanlıgı almanızı öneriyorum 🙏

Yazdım size özelden 🙏 fal ve tarot gibi kehanet yöntemleriyle girdiğim bu yolda o site senin bu tarotcu benim baktırmadıgım kimse kalmadı 😃 denize düşen yılana sarılıyor misali en bilindik isimlerin bile söylediği kehanet ler tutmayınca ya bu işin başka bir yolu yordamı vardır dedim batı astroloji si danısmanlıgı aldım önce 2 uzmandan evet bişeyler vardı ama tam olarak aradıgımı bulamadım derken arkadasım adını dahi duymadığım vedik astrolojiden bahsetti deli danalar gibi uzman aradım uzun süre 😃 ve gerçekten vedik arayıslarıma son noktayı koydu ikilemde olan arkadaşlar varsa kesinlikle vedik danısmanlıgı almanızı öneriyorum 🙏
Merhaba rica etsem benimle de paylaşır mısınız kimden danışmanlık aldığınızı🙏🏻😊 akdnz07 akdnz07

Rica etsem benimlede paylaşır mısınız

kızlar ben 2012 den beri fal sapığı olan biriyim hele de bunun2015-2017 arası aylık minimum 400-500 lira bu işe para yatırdım ve tabi ki sonrasında çeşitli deneyimlerle fal diye bir şey olmadığına tamamen ikna oldum. Bu sürede astrolojiye zaten ilgim vardı ve iyice arttı ben bir harita parasını bir ayda fala verdiğimi fark edince kesinlikle bu işe karar verdim ama yorumcu seçemiyorum. Deneyimi olan varsa fikir belirtebilir misiniz rica etsem?
Benim aklımdaki isimler;
1-)Nuray Sayarı
2-)Şenay Yangel
3-)Hande Kazanova
4-)Erkan Kahraman
ve son:))
5-) Didem Şarman
Yorumlarınızı bekliyorum:)
merhaba, isterseniz çok uygun fiyata danışmanlık verebilirim.

Bende öyle bir arayış içindeyim. Rica etsem vedik astroloji danışmanlığınızı kimden aldığınızı bende öğrenebilirmiyim :)

Back