Evet güneşiniz bu evde olduğundan
(aynı zamanda doğal evidir) hayatınızda bu evin konularından biri olan çocuk da ilginizin olduğu, kafanızı meşgul eden bir konu olacaktır sanıyorum ki, bir de üç kişisel
(güneş, merkür, jüpiter) bir dış gezegen
(neptün) olan stelyum olduğundan
(3 veya daha fazla gezegenin bir evde olması) buraya yoğunlaşmanız doğal ve neptün de hassaslığı arttırıyordur muhtemelen. Çocuklarla genel anlamda iyi anlaşıyor olmanız da olası.
Ben de 1 senedir yoğunlaştım astrolojiye :) Size tavsiyem haritanızı anlamaya çalışın, öncelikle kendimizi daha iyi tanımamız için bir araç astroloji. Bir de hangi gezegen transitinin nasıl etkiler yarattığını, şuan hangi evinizde olduğuna bakarak hayatınızda yaşadıklarınızı, yaşanma ihtimali olan durumları, nasıl bir süreçten geçtiğinizi gözlemleyebilirsiniz
(astro.com en iyisi bunun için, oradan harita çıkartmayı anlatan videolar, yazılar da var internette). Örneğin zor bir süreci gösteriyorsa transitler bunun farkında olduğunuzda bence daha sakin atlatabilirsiniz. Özellikle stelyum olan evlerdeki transitler ya da stelyuma açı yapan transitler daha belirgin etkiler verebilir. Ama yazan her etkiyi yaşayacağız diye bir durum yok yine de, başka bir transit de başka noktadan destek veriyorsa iyi giden süreç biraz daha ortalama ya da kötü giden süreç biraz daha iyi geçebilir. Herkesi farklı konulardan etkileyebilir transitler bu yüzden süreç hakkında genel bilginiz olsun ama çok yoğunlaşmayın, kafanıza çok takmayın derim. Olumluda kalmak lazım olabildiğince :) Yine de daha dikkatli yaklaşan bir astrologa giderseniz eğer daha güzel bilgilendirecektir sizi diye düşünüyorum.
Rica ederim ve teşekkür ederim ben de