Astrolog Tavsiyesi olan:)

kesinlikle bununla ben de karşılaşıyorum
sürekli o bana dönecek mi? evlenecek miyim? haritayı fal sanıyorlar çok sinir bozucu

Size kim baktı tam olarak anlamadım??

Instagram hesabını kapatmış mi bulamıyorum da

Allah rızası için işini aşkla yapan birkaç astrolog önerir misin ??

Merhabalar benim bir sorum olacak eger donus yaparsaniz sorumu yoneltecegim size .Şimdiden tesekkur ederim.

Vedik_astrolog mu??? Tek bir şey söylüyorum uzak durun.

Reklama girer mi bilmiyorum ama Dinçer Güner'in kurmuş olduğu bir site var. Sorum geldi.com isminde bir site. Ben çok kafama takılan şeyleri oraya soruyorum. Bizzat kendi değildir yanıtlayan elbette başka astrologlar da çalışıyordur ama ben memnun kalıyorum genelde. Mesela evlilik zamanımı sormuştum yıllar önce hayatımda da biri yoktu sonrasında dediği tarihler arasında evlendim. Sağlık ve hamilelik ile ilgili de çok soru sordum. Haritama göre baktıkları için genelde yol gösterici oluyor.

Bunu yazdınız mı bilmiyorum ama ya da soruldu mu.. Fiyat nedir? Genel olarak mı haritaya baktırdınız yoksa soru üzerine mi?

Ben sorumgeldi.com’dan horary baktirdim ve Malesef hic
Memnun kalmadim tutarli degildi
Kendim de astroloji egitimi almis birisioldugumdan, acikcasj ozensiz buldum yorumu

Arkadaşlar tarot eğitimi veren varmı astroloji tabanlı falan tavsiye edeceğiniz?

Allah rızası için işini aşkla yapan birkaç astrolog önerir misin ??
Benim bildiğim biri var hatta ismini öğrendiğiniz de sizde hakkında ki haberlerden anlayabilirsiniz.amacim reklam değil arkadaşlar hem astrolog hemde benm 4 senedir çektiğim sıkıntılarımı bitiren kişidir kendisi ve ben cok aradım ihtiyacı olan bi kac kisiye de faydam dokunursa bi dua yeter:)

Astrolog cektigin sıkıntıları nasil bitirdi cok mrk ettim

Reklamlar :)
Sıkıntı bitiren astrolog. Com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…