Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bnce o iş için 50 tl pek münasip değil, çok detaylı bakmıyordur yani dikkat edin50 lira vererek memnun kaldığınız kimdi hatırlıyor musunuz
Slm arkadaşlar bende astroloğum ancak hiçbir reklam kaygım yok zaten olsa adımla üye olurdum. Gerçekten ihtiyacı olan varsa soru danışmanlığı yapabilirim ücretsiz olarak. Bana özelden mesaj atabilirsiniz. Malesef astroloji ayağa düştü. Uyanık geçinenler ya da astrolojiyle ilgilenip karmayı biliyorum diyerek ahkam kesen ama sürekli karma yazan bir sürü insan var. Çok üzülüyorum.
Ben ankarada osakademide baktırdım. instagramda osakademi yazınca çıkıyor. ve oyle 15 dk yarım saat değil. kadın tam 2.5 saat ayırdı bana hem ders gibi anlattı hem tüm sorularımı cevapladı hemde yazılı şekilde elime döküman verdi. inanamadım. halada ararım sorularımı cevaplar. oyle bitti gitti değil yani. gerçekten tavsiye ederim.
mine ölmez dünyaüstü bir kadın zaten herkese bakmıyor arada sağlam tanıdıklar olması gerekiyor ancak o sekilde danısmanlık veriyor. kendisi de soyluyor zaten storylerinde falan benden alamazsınız danısmanlık ama su su kisileri tavsiye ediyorum diye. arada cok sağlam tanıdıklar olması gerekiyor ki kendisi de zaten sayılı kisilere danısmanlık veriyor. siz nasıl ayarladınızMine ölmezden danışmanlık aldım tek kelimeyle mükemmeldi. Yok boyle bir bilgi müthiş bir astrolog. Tek geçerim kendisini.
Benim tavsiyem var, hem de KK'dan.
Pek sevgili Balonyanak 'in kendi sayfası var. Profesyonel olarak doğum haritası bakıyor. Eğitimini de almıştı.
astrojurnal da bu işlerde bilgili bir ablamiz . O da doğum haritası bakiyor.
Bence onlara dm atıp içerik- fiyat bilgisi alabilirsin.
Çooook teşekkür ederim yenGEnC Ne kadar tatlısınnnnn ! :) evet doğrudur Hocam Nilay Dinçer'den eğitim aldım isteyen herkese dm atarsa yardımcı olurum ve sayfamı paylaşırım. ücret olarakta cüzi rakamlardan danışmanlık veriyorum kendimi duyurmak adına, sevgiler :)Benim tavsiyem var, hem de KK'dan.
Pek sevgili Balonyanak 'in kendi sayfası var. Profesyonel olarak doğum haritası bakıyor. Eğitimini de almıştı.
astrojurnal da bu işlerde bilgili bir ablamiz . O da doğum haritası bakiyor.
Bence onlara dm atıp içerik- fiyat bilgisi alabilirsin.
Evet ne güzel demişsiniz astroloji fal değildir, astrologlara gelip ben x kişisiyle evlenecek miyim, bir daha bana yazacak mı gibi şeylerle gelende var daha neler neler :) Doğum haritası nelere cevp verir önce onu bilerek gelirse kişi hayal kırıklığına uğramaz.Ben yıldız haritamı yorumlattım. Ağzım açık dinledim cidden. Bir arkadaşımın vasıtasıyla ulaştım telefon üzerinden ses kaydı gönderdi. Ne yalan diyim önce çekindim ücreti bankaya gönderiyorsun sonrasında yorumu ses kaydı olarak whatsapptan atıyor. Para sonuna kadar helal olsun. Ben çok beğendim kendimle alakalı itiraf edemediğim şeyleri bile söyledi. Çok hoşuma gitti. Astroloji fal gibi değil, iki vakte kadar şu var bu var demez ama sizinle alakalı, karakterinizle alakalı çok da faydalı yorumlar yapabilir. Ben şahsen inanıyorum da güveniyorum da.
Canım hocam bitanedir, Nilay Dinç harika bir hocadır ve Astrologtur hazır bu topicteyken hocamdan bahsetmeden geçmek istemedim :)Batı astrolojisinde de Nilay dinç
Evet ne güzel demişsiniz astroloji fal değildir, astrologlara gelip ben x kişisiyle evlenecek miyim, bir daha bana yazacak mı gibi şeylerle gelende var daha neler neler :) Doğum haritası nelere cevp verir önce onu bilerek gelirse kişi hayal kırıklığına uğramaz.
Meslektaşız, tanıştığıma memnun oldum :) Evet çok fazla bu konuda sömüren dürüst olmayan insanların beklentisine göre şekillenen Astrologlarda var, doğum saati olmadan harita bakılmaz değil mi ? Para kazanabilmek icin bu konuda yalan söyleyeni bile gördüm, bunların arasında biz de kaynıyoruz maalesef.bir kadın doğum haritasından kişinin evleneceği insanın ismini bulacağını iddia etmişti 1-1,5 sene evvel. onca eğitimle, emekle o haritalardan ne derinlikte bilgiler çıkıyor insana farkındalık yaratmak için. bu kadar ayağa düşürülmesi beni çok üzüyor.
Meslektaşız, tanıştığıma memnun oldum :) Evet çok fazla bu konuda sömüren dürüst olmayan insanların beklentisine göre şekillenen Astrologlarda var, doğum saati olmadan harita bakılmaz değil mi ? Para kazanabilmek icin bu konuda yalan söyleyeni bile gördüm, bunların arasında biz de kaynıyoruz maalesef.
Çooook teşekkür ederim yenGEnC Ne kadar tatlısınnnnn ! :) evet doğrudur Hocam Nilay Dinçer'den eğitim aldım isteyen herkese dm atarsa yardımcı olurum ve sayfamı paylaşırım. ücret olarakta cüzi rakamlardan danışmanlık veriyorum kendimi duyurmak adına, sevgiler