Astrolog Olma Yolunda İlk Adım

Nasıl bakıyorsun canım?
Danışan olarak çünkü burdaki amacım bakım değildi sonra nasıl oldu ben de anlamadım herkes bana da bak demeye başladı ama bi süre sonra içinden çıkılmaz hal aldı ben hftaiçi çalıştığım için haftasonu bakabiliyorum ama bu seferde haftasonu bana kalmıyordu ve bazıları bunu suistimal etmeye kadar gitti rahatsız oldum , kaç defa da uyardım ben zorunlu değilim bakmaya söz verdim yerine getirmeye çalışıyrm ve çok darlanıyorm diye sonunda bu şekilde bakmama kararı aldım zaten dersim bugün bitiyor artık danışanlara zaman ayırıcm

Danışan olarak çünkü burdaki amacım bakım değildi sonra nasıl oldu ben de anlamadım herkes bana da bak demeye başladı ama bi süre sonra içinden çıkılmaz hal aldı ben hftaiçi çalıştığım için haftasonu bakabiliyorum ama bu seferde haftasonu bana kalmıyordu ve bazıları bunu suistimal etmeye kadar gitti rahatsız oldum , kaç defa da uyardım ben zorunlu değilim bakmaya söz verdim yerine getirmeye çalışıyrm ve çok darlanıyorm diye sonunda bu şekilde bakmama kararı aldım zaten dersim bugün bitiyor artık danışanlara zaman ayırıcm
Anladım canım, yinede teşekkür ederim bana açıklama yapmak için zaman ayırdın 😘💕

Yeni Ay Başak burcunda
Hastalık konularında takıntılık yapabiliriz
Temizlik canavarı olabiliriz
Çok titiz detaycı olabiliriz

bol bereketli bol mahsüllü günlermiz olsun

🥰🥰🥰♥♥

Şuan koptum gülmekten. Sabah kalktım ilk kızları yıkadım sonra evi yıkadım desem yeridir 😅 demekki başaktanmış bende dedim noluyor rüyamda mı gördüm😀

Şuan koptum gülmekten. Sabah kalktım ilk kızları yıkadım sonra evi yıkadım desem yeridir 😅 demekki başaktanmış bende dedim noluyor rüyamda mı gördüm😀
Hhaahhaha herkes aynı şekilde mesaj atıı yaa içime canavr girdi heryeri temizledim diye🤣🤣🤣🤣

Hhaahhaha herkes aynı şekilde mesaj atıı yaa içime canavr girdi heryeri temizledim diye🤣🤣🤣🤣

Şuan kollarım ve bacaklarım kopuyor o canavar girdi ve pertim çıkararak çıktı. Ah başak ah neler ettin bizee😅😀

Şuan kollarım ve bacaklarım kopuyor o canavar girdi ve pertim çıkararak çıktı. Ah başak ah neler ettin bizee😅😀
Ahahhaha sormaaa ben de fenalardayyımmm bugün ama işten dolayo🤣pc nin içine düştüm bi ara

Ayy Cuel Cuel prrşembeyi yazacaktm değil mi yoğunluktan unuttum...

Perşembe yöneticisi jupiter

ne demektir perşembe hadi bakalım beraber
Eğitime başlamak yeni bişeyler öğrenmek için en güzel gün
Uzun yolculuklar için de en güzel gün
Bilgiyi fazla fazla alabiliriz bu güne özel
Bşarı elde edebileceğimiz bir gün
Zenginlik bolluk gelişme büyüme herşey jupiterde
ayrıca 9. Evi yönetir jupiter, yurt dışına gidebilir, uuuzzzuunn deniz yolculukları yapılabilir, değişik kültürler keşfedilebilir 😍

Ayy Cuel Cuel prrşembeyi yazacaktm değil mi yoğunluktan unuttum...

Perşembe yöneticisi jupiter

ne demektir perşembe hadi bakalım beraber
Eğitime başlamak yeni bişeyler öğrenmek için en güzel gün
Uzun yolculuklar için de en güzel gün
Bilgiyi fazla fazla alabiliriz bu güne özel
Bşarı elde edebileceğimiz bir gün
Zenginlik bolluk gelişme büyüme herşey jupiterde
ayrıca 9. Evi yönetir jupiter, yurt dışına gidebilir, uuuzzzuunn deniz yolculukları yapılabilir, değişik kültürler keşfedilebilir 😍

Ayyy çok minnoş değil mi ya😍 marsın hırçın etkilerinden sonra 😇 yrn açıköğretim fakültesine kayıt yaptırıcam😅

X