• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Astım reflü kist

Karpuzlu araba

Nirvana
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.951
37.297
548
29
Meraba kizlar.sabahtandir inanılmaz endişeliyim astım ve reflü var bende .ama canımı sıkan şey USG çekilirken doktor sekretere diyordu 12 milim kist falan .bobregime tutarken dedi bunu ben çok korkuyorum .sonuçlar için pazartesi doktorla görüsucem .benim zaten karnım delik deşik apandisit ameliyatı sezeryan doğum falan .bide böbrek için ameliyat derlermi ben çok korkuyorum

Yokmu kimse ya :/
Yani bu konuda sizi rahatlatacak kadar tıbbi bilgi sahibi olan kimse yoktur burda muhtemelen. Kist için endişe etmeyin genelde kist dedikleri şeyler zararsız oluyor. Ameliyattan da neden korkuyorsunuz ki eğer şifanız ameliyat ise olun kurtulun. Rabbim dermansız dert vermesin.

Yani bu konuda sizi rahatlatacak kadar tıbbi bilgi sahibi olan kimse yoktur burda muhtemelen. Kist için endişe etmeyin genelde kist dedikleri şeyler zararsız oluyor. Ameliyattan da neden korkuyorsunuz ki eğer şifanız ameliyat ise olun kurtulun. Rabbim dermansız dert vermesin.
Benim oğlum var hiç ayrı kalmadım ondan o bensiz napicak ben onsuz , aklim onda kalır insanın evladı olunca korkuyor işte bıçak altina yatmaktan

Benim oğlum var hiç ayrı kalmadım ondan o bensiz napicak ben onsuz , aklim onda kalır insanın evladı olunca korkuyor işte bıçak altina yatmaktan
Benim annem de ameliyat oldu daha yeni 1 ay olmadı. Onun da öyle bir ameliyat geçmişi yoktu ilk defa öyle bir süreç geçirdik hatta ciddi bir ameliyattı kanser taramaları falan yapıldı. Ama Allahıma bin şükür temiz geldi sonuçlar. Ameliyatını oldu içindeki sorunları düzelttirdi kurtuldu. Hastalık da sağlık da bizim için. İçinizi ferah tutun siz. Hem ameliyat süreçleri çok zorlu geçmiyor oğlunuzdan uzun süre ayrı kalacağınızı sanmıyorum. Allah beterinden korusun.

Böbrek olduğuna emin misiniz ? Bir de neden sormadınız ki ne kisti , nerede diye ?Over kistidir belki. Ben hayatta duramam hemen anında cevabımı isterim.

Böbrek olduğuna emin misiniz ? Bir de neden sormadınız ki ne kisti , nerede diye ?Over kistidir belki. Ben hayatta duramam hemen anında cevabımı isterim.
Bobregime tuttu ultrasonu ondan sonra öyle söyledi .ben zaten doktordan öğrenicem diye sormadım.doktorun yanına çıktım bana dedi kan tahlilinle beraber bakicam .yani pazartesi gunu

Benim annem de ameliyat oldu daha yeni 1 ay olmadı. Onun da öyle bir ameliyat geçmişi yoktu ilk defa öyle bir süreç geçirdik hatta ciddi bir ameliyattı kanser taramaları falan yapıldı. Ama Allahıma bin şükür temiz geldi sonuçlar. Ameliyatını oldu içindeki sorunları düzelttirdi kurtuldu. Hastalık da sağlık da bizim için. İçinizi ferah tutun siz. Hem ameliyat süreçleri çok zorlu geçmiyor oğlunuzdan uzun süre ayrı kalacağınızı sanmıyorum. Allah beterinden korusun.
Amin çok saolun .hiç ayrı kalmadım bugüne kadar oyuzden endişeleniyorum :( birde benim karnımda iki ameliyat izi var zaten .buda olursa 3 olucak .karnım resmen delik deşik gibi görünecek

Amin çok saolun .hiç ayrı kalmadım bugüne kadar oyuzden endişeleniyorum :KK43: birde benim karnımda iki ameliyat izi var zaten .buda olursa 3 olucak .karnım resmen delik deşik gibi görünecek
Estetik kaygılarınız varsa onlar düzeltilebiliyor diye biliyorum. Ya bırakın tek derdiniz görüntü olsun. Siz hayırlısıyla ameliyatınızı olun gerisi teferruat. Oğlunuz için de gerçekten endişe etmeyin göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor vakit.

Ultrason raporu yok mu

E nabzı ya da özel hastane ise onun sitesinde

Yani en azından hangi orgamda kist dediği yazar

Daha nerede olduğunu bilmediğiniz kist için bu kadar dertlenmeyin

Belki basit bir kisttir ilaçla gider vs

Ultrason raporu yok mu

E nabzı ya da özel hastane ise onun sitesinde

Yani en azından hangi orgamda kist dediği yazar

Daha nerede olduğunu bilmediğiniz kist için bu kadar dertlenmeyin

Belki basit bir kisttir ilaçla gider vs
Baktım orda sadece bunu gördüm

Eklentiler

• IMG_20210423_135516.webp
    IMG_20210423_135516.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 42
Baktım orda sadece bunu gördüm

Bunlar rapor değil

Sanki muhtemel tanı gibi yani öntanı ile tetkike sevk gibi

Raporda tek tek irdelenen yere dair bulgu yazar ya da sağ lob normal vs der

Bir de muhtemelen geçmeyen gıcık öksürük vs mi şikayetiniz

Nereden USG istedi doktor

Eşimin midesinde sıkıbtı vardı ön karın yapıldı ama böbrek vs dahil değildi

Yine şikayetleriniz böbrek üzerine değilse böbreğe neden baksın ki

Bunlar rapor değil

Sanki muhtemel tanı gibi yani öntanı ile tetkike sevk gibi

Raporda tek tek irdelenen yere dair bulgu yazar ya da sağ lob normal vs der

Bir de muhtemelen geçmeyen gıcık öksürük vs mi şikayetiniz

Nereden USG istedi doktor

Eşimin midesinde sıkıbtı vardı ön karın yapıldı ama böbrek vs dahil değildi

Yine şikayetleriniz böbrek üzerine değilse böbreğe neden baksın ki
İşte e nabiz da öyle detaylı rapor varmı bilmiyorum varsada siz biliyosaniz bana söyleyin ben hastalıklara tıklayinca bu çıktı karşıma

Şimdi ben iki ayrı doktora göründüm

Biri göğüs hastalıkları . şikayetim geçmeyen öksürük hırıltılı nefes falan alerjik astımmis .

Birde dahiliyeye göründüm şikayetim midede ağrı ağrının sırta kadar vurması kusma ağıza ekşi su gelmesi .dahiliye doktoru beni USG ye gönderdi
USG doktoru önce karnımın üstünde gezdirdi cihazı sonrada bana yan dön dedi kendine doğru çevirdi karnımın yan tarafına baktı .işte o esnada 12 milim kist falan dedi .olsa olsa tuttugu yer bobrekti çünkü bobregimiz o tarafta .bende zaten doktorun yanına cikicam diye sorma gereği duymadım,dahiliye doktoru kan testi de istemişti .bana kan testi çıktığın da USG yle beraber bakicam dedi

İşte e nabiz da öyle detaylı rapor varmı bilmiyorum varsada siz biliyosaniz bana söyleyin ben hastalıklara tıklayinca bu çıktı karşıma

Şimdi ben iki ayrı doktora göründüm

Biri göğüs hastalıkları . şikayetim geçmeyen öksürük hırıltılı nefes falan alerjik astımmis .

Birde dahiliyeye göründüm şikayetim midede ağrı ağrının sırta kadar vurması kusma ağıza ekşi su gelmesi .dahiliye doktoru beni USG ye gönderdi
USG doktoru önce karnımın üstünde gezdirdi cihazı sonrada bana yan dön dedi kendine doğru çevirdi karnımın yan tarafına baktı .işte o esnada 12 milim kist falan dedi .olsa olsa tuttugu yer bobrekti çünkü bobregimiz o tarafta .bende zaten doktorun yanına cikicam diye sorma gereği duymadım,dahiliye doktoru kan testi de istemişti .bana kan testi çıktığın da USG yle beraber bakicam dedi

E nabız tam bilemiyorum ama tetkikler kısmı vardır

Kan testi sonuçları olan yerde USG vs de raporu olabilir diye düşündüm

Pazartesi öğrenirsiniz de gerilmeyin bir bakın demek istemiştim

Sıkmayın canınızı

Back
X