Astım için bitkisel kür

Cicilikiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
1.972
10
49
Astımdan müzdarip olan arkadaşlarımız için aile büyüğümüzün de eşi için yaptığı ve kesin sonuç aldığı bir tedavi yönteminden bahsetmek istiyorum sizlere…Dermanın hepsini bitkilere vermiş Yaradan arkadaşlarım, bu karışımı kullanan kendi yakınım kesinlikle bu karışım sonucunda sonuç vermiş ve en azından kortizon kullanımından kurtulmuştur.

KARIŞIMIN HAZIRLANMASI

MALZEMELER

1 kg süzme bal ( iyi bal olacak arkadaşlarım )

10 gr zencefil

10 gr keten tohumu

10 gr ısırgan tohumu

10 gr tere tohumu

20 gr antepfıstığı sakızı

HAZIRLANIŞI

Aldığımız bir kilo balı büyükçe bir kavanoza aktarırız. Geniş bir kaba koyduğumuz soğuk suyun içine kavanozla birlikte bu bal konulacak. Daha sonra suyun altı ısıtılacak. Su kaynayıncaya kadar önce antep fıstığı sakızı, bilahare diğer malzemeler katılarak karışım macun haline getirilecektir.

NOT: Antep Fıstığı balın içine konulduğunda bu fıstık eriyene kadar karışıtrılıp diğer malzemeler atılarak 2 dk karıştırılır ve macun halini alır.

KULLANIM ŞEKLı

Her sabah aç karnına bu karışımdan 1 tatlı kaşığı yenilir.

Son düzenleme:
Umuyorum bırılerıne faydası dokunur.Isterdım kı bende olıyım aralarında.Ilk astım teshısı konuldugunda doktor soylemısdı mumkun oldugunca bıtkısel ılaclardan uzak dur dıye.
Bu kuru de her astım hastası kullanamaz sanırım.Zencefıl benım yasaklılarım arasında.Kullanmak ısteyenler yıne de bı dorktora danısmadan kullanmasalar sanırım en ıyısı....