aynen doktor hatası yüzünden bende 1 ay kdr panik yaşadım,
tam ev taşıdığım, şehir değiştireceğim bir dönemde dr'a gittim. muayene bitti, kadın ztn ben sormasam söylemeyecekti bile, sıradaki hastaya başlamıştı,(devlet hastanesiydi) reçetede astımı görünce nası yani fln oldum, bnm bildiğim astım önemli bir hastalıktır, öyle umursamaz tavır karşısında şakınlık içerisinde kalan ben, 10 gündür gribim sdc dedim(domuz gribi zamanında akciğerlerim fırlayacaktı yerinden, herhalde domuz gribidir) ztn kadın röntgen bile istememişti, sdc solunum testi ile grafiğe bakarak tanıyı koydu. hani hastanın yüzüne bakıp muayenesiz anlamış gibi kansersin demesi gibi bişi geldi bana o sırada bir tuhaflık vardı yani, böyle olmamalıydı, bu kdr öenmli bi hastalık?? tabi ben sormaya başladım. kadın umursamaz cvpladı. kadına en son özele gideyimmi dedim. daha doğrusu ağzımdan kaçtı, mantık dışı söyledim o anda ama iyiki söylemişim yaa bana ne. nereye gidersen git 40 yaşına kdr dr dr gezsende astımsın dedi. çıktım gittim. bende artık iş yoğunluğum arasında ilaçlara başladım,1-2 gün yattım dinlendim en son çok kötü olunca. daha doğrusu ayağa kalkamadım:) kadına muayene olduktan tam 1 hafta sonra hafta sonra taşındığım yerde dr'a gittim. astım asla yok dedi. sdc bronşit dedi. onun veridiği ilaçlardan dvm ettim sonra. 2 hafta sonra başka bir bayan dr'a gittiğimde ne astım ne bronşitten eser kalmıştı. TEK DOKTORA GİTMEYİN, ilk kadın benide ailemide paniğe soktu,
bu arada hep söylerdim ben bu sigarayı bırakamam ancak hastalık bıraktırır diye, 29 yaşında hastalıktan bıraktım, sağlık gibisi yok derler ya, cnm ciğerlerim meğer nasılda onların önemini anlayamamışım, nasılda hor kullanmışım,
tabi arada kaçamak yapıyorum ayda 1-2, çok kasarsa insan bırakamaz ztn aklında sürekli sigara varken zor, inşlh herkes bırakır ama bnm gibi acılı olmasın bu süreç...