• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Astım hakkında bilgisi olanlar bakabilir mi

meyraoz66

Kuyunun dibinde çalar eski bir şarkı
Kayıtlı Üye
5 Mart 2018
856
1.275
28
Merhaba hanımlar. Bana 5 ay önce astım teşhisi koyulduda. Dün ilk defa astım krizi geçirdim. Acile gitmedim kendi yollarımla nefes almaya çalıştım, tüpümü kullandım. Ama sesimde tuhaflık var. Sanki nefesim azalmışta sesime mecal kalmamış gibi. Hani çok çok acıkırsında konuşmaya halin olmazya. O şekilim dünden beri . Normal midir bu

Çok mu yordun kendini...
Kendimden biliyorum aşırı yorulunca tutuyor beni ve kendime gelmm epey sürüyo...

Çok mu yordun kendini...
Kendimden biliyorum aşırı yorulunca tutuyor beni ve kendime gelmm epey sürüyo...
Sınav haftamdayım çok stresli bir dönem geçirdim . Başaramayınca dellendim, dellenince gerildim, gerilince kriz tuttu :( bide hava çok bunaltıyor oturduğum yerde nefesimi tıkıyor ama sesim değişik. Konuşmaya mecalim kalmadı. Konuşunca nefessiz kalıyorum

Stres en büyük düşmanı zaten.. ben mesela zor günler geçiyorum çok fazla tıkanmaya başladım. Hatta bugün markete gittim geldim 3kati zor çıktım ilacimda yanımda yoktu, kapımı zor açtım...
Allah yardımcın olsun.. zor bir hastalık

Bu arada dra gitmelisin, eğer konuşunca zorluk cekiyosan en azından belki buhar falan verip nefesini açarlar.. rahatlarsin..

Back