E
EU3
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU3
arkadaşlar benm sağ gözm 2.00 miyop sol gözüm 2.75 astigmat lens kullanmak istiorum ama astigmatlı göze takılan lens tahlikeliymiş kör bile yapabilirmiş öyle duydum ben yani konu hakkında bilgisi olan varsa acl yardım :a015:
Buna sevindim işte delikafadulden bir dahaki göz muayenemde inşallah benim de lenslerim olurdelikafaduldenhem miyop hem astigmat bir arada olabiliyor tek lenste, bu lenslere torik lens deniyor
Ben de kaç yıldır kullanıyorum gerçi benim miyop-astigmat karışık ama hiç bir sorun yaşamadım :lepi: ama yakında 20 yaşımı dolduruyorum çizdireceğimm :lepi::lepi:
arkadaşlar benm sağ gözm 2.00 miyop sol gözüm 2.75 astigmat lens kullanmak istiorum ama astigmatlı göze takılan lens tahlikeliymiş kör bile yapabilirmiş öyle duydum ben yani konu hakkında bilgisi olan varsa acl yardım :a015:
ilk başlarda biraz bulanıklık oluyor ama zamanla alışıyor gözler...eveeet taze taze aldım lenslerimi doktorumdan ve geldiim. ilk kez astigmatlı lens takıyorum ama sol gözümde bulanıklık vaaar =( =( miyobum 3 astigmatım 1.25 olmuş :S miyobum 3,50 idi ast. 0.50 idi =( şimdi 2 aylık tester lens verdi bitince renkli alıcam