Kontakt Lens Astigmant Lens

jervez1

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2010
428
15
Kızlar gözlük numaram çok değil ama yazın gözlük kullanımı zor olduğundan dolayı lens almaya karar verdim..
3 çift lens 120 ytl fiyatı uygun mu sizce??
Aramızda astigmant lens kullanan varmı??

3 çift lens derken 1 kutuda içinde 6 tane olandan bahsediyorsunuz herhalde...bence çook fazla bir rakam. ben acuvue oasys toric kullanıyorum. 1 kutusu (içinde 6 tane var, yani 3 çift, aylık lenstir) 80 tl ile 65 tl arasında değişiyor. nette bazı sitelerde kargo ücretsiz, bazılarında değil. siz de araştırırsanız daha iyi fikir edinirsiniz fiyatlar hakkında.

Benim lenslerimde astigmat.Ben yıllık aldım 230 tl.ye.Bencede rakam fazlaÜstelik 3,50 derecede miyop var bende...

aylık mı yıllık mı renkli mi şeffaf mı?fiat bunlara göre değişiyo.bende de astgmat var ama 50derece oldğu için toric kullanmıyorum

Kızlar şeffaf lens numaralı her çifti 2 aylıktan toplam 6 aylık oluyor..İnternettende baktım açıkcası güvenemedim..Siz hangi siteden alıyorsunuz..Lensin numarasınımı veriyorsunuz?? Bana gittiğim hastane getirtecek lensler..Dışarda eczanelerde bana aynı fiyat verdi..

Ben Baush and Lomb'un Torıc yani astigmatlı lensini kullanıyorum.Bugün yenisini sipariş ettim.(Netten değil tabiki,ben güvenemiyorum çünkü:))Fiyatı da 110 lira.Yılbaşından önce 100liraydı.Zam gelmiş.Bir de benim gözlerimin ikisi de farklı bozuklukta. O yüzden 2 kutu almak zorundayım

hastaneden getirtince pahalıya geliyor. ben soflens 38 gibi ucuz bir lensi pahalı bir fiyata almıştım öyle bilmeden...sonra akıllandım :) bazı eczaneler daha uygun fiyata satıyor, araştırmak gerek. bir de devamlı müşteri olursanız indirim yaparlar. ama ben bundan sonra netten alacağım. ne gerek var tee o kadar yol gitmeye, daha uygun fiyata kapıma gelsin :) reçeteyi fakslamak gerekiyor bildiğim kadarıyla netten alışverişte. reçetesiz satmayabilirler...numaralı çünkü...

benim ilk kullandığım toric lens o. ama acuvue oasys'i kullandıktan sonra o da neymiş dedim :) gözümü kurutuyordu birkaç saat sonra çünkü...bausch'un toris lens fiyatı genelde 65 tl (1kutu). oasys ise 65-80 arası. ben de 2 kutu alıyorum maalesef...iki gözümün astigmatı farklı...bundan sonra hep oasys kullanacağım için netten alışveriş yapacağım artık

benim ilk kullandığım toric lens o. ama acuvue oasys'i kullandıktan sonra o da neymiş dedim :) gözümü kurutuyordu birkaç saat sonra çünkü...bausch'un toris lens fiyatı genelde 65 tl (1kutu). oasys ise 65-80 arası. ben de 2 kutu alıyorum maalesef...iki gözümün astigmatı farklı...bundan sonra hep oasys kullanacağım için netten alışveriş yapacağım artık[/QUOTE]

Ben senin kullandığın lensi daha önce kullanıyordum ama bauschlomb'dan daha çok memnun kaldım.Netten aldığın zaman güvenebiliyormusun?Bir de nerden alıyorsun?
Sadece astigmat göz bozukluğun mu var senin?
Ben hep miyop hem de astigmatım var.

Son düzenleme:

Ben senin kullandığın lensi daha önce kullanıyordum ama bauschlomb'dan daha çok memnun kaldım.Netten aldığın zaman güvenebiliyormusun?Bir de nerden alıyorsun?
Sadece astigmat göz bozukluğun mu var senin?
Ben hep miyop hem de astigmatım var.[/QUOTE]

canım benim lenslerim henüz bitmedi. 2-3aya biter herhalde. bitince nette en uygun fiyata satan hangisiyse ordan alacağım. henüz netten lens alışverişi yapmadım. ama güvenlikli olan siteler var, onlardan birinden alırım...burda site adı da söylemek doğru olmaz Bende hem miyop hem astigmat var. astigmat derecem genelde aynı da, miyop derecem her sene büyüyor...şu an 1e 1.25 galiba. 2-3 seneye 1,5 olur herhalde hergün lens takmayınca böyle oluyor tabi...

Canım bence takmaya çalışşş daha da ilerler.Hoş ben hep takıyorum ama yine de ilerliyor.Tabi benim 3.5 gibi miyopum,1 civarı da astigmatım var.Ben nete güvenemiyorum ya

şuan 15 yaşındayım ve 9 yıldır gözlük kullanıyordum.artık lens kullanmaya karar verdim.sol gözüm 4.75 miyop ve 1.25 astigmat bu yüzden geceleri çıkarmalı baush and lombun toric lensini,sağ gözüm ise 4 derece sadece miyop onada night and dayin aylık lenslerini kullanmaya başladım.sadece 2 günlük kullanıcıyım ama arada bi flu görüyorum.normalde net fakat sanki arada bulanıklaşıyor ve göremiyorum.bu yüzden de korkuyorum.acaba diyorum neden bulanık görüyorum hani lens almam mı olmadı yoksa lenslere bi alışma süresi mi var.lütfen yardımcı olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…