merhaba ben bekuden kadinlar klubu uyesiyim.acaba benim iki kisi oraya gelmem fiyati kac olur ve nasil gide biliriz.lutfen yardimci olun.cunki,oranin nersei oldugunu bilmiyorum.Assos yolcusuyum 2. gün sonra
ama tatil planımızı daha önceden yaptığımız için başka bi motelde kalıcaz
indirimi görünce pişman oldum ben daha pahalıya anlaştım çünkü
assos doyumsuz güzelliğiyle eşsiz doğasıyla yıllardır vazgeçilmezim
yazın sonuna doğru 2. tatil planımızda kesinlikle tercih edicem okan moteli
Merhaba
Assos Okan Motel'de 15 Haziran - 15 Ağutos 2012 tarihleri arasında Kadınlar Kulübü üyelerine
Tam Pansiyon kişi başı 80 TL olan ücret,70 TL 0-6 Yaş ücretsiz, 6-10 yaş arası 35 TL şeklinde özel kampanya yapılmıştır.
Assos Okan Motel Hakkında Detaylı bilgi için Okan Motel - Assos Sivrice ve Assos Okan Motel - Motel, Doğa Gezileri - Behram, Turkey | Facebook
Rezervasyon ve detaylı bilgi için tel : + 90 286 723 40 41 ve + 90 532 651 15 20
Canakkale 100 km (Çanakkale Havalimanı)
Edremit 80 km (Edremit Körfez Havalimanı)
Izmir 300 km (Adnan Menderes Havalimanı)
Kocaeli 450 km
Bandirma IDO 260 km
GPS : 39 derece kuzey 26 derece dogu
Eki Görüntüle 446900 Eki Görüntüle 446897
Eki Görüntüle 446895 Eki Görüntüle 446898
Eki Görüntüle 446894 Eki Görüntüle 446899
Eki Görüntüle 446896
merhaba ben bekuden kadinlar klubu uyesiyim.acaba benim iki kisi oraya gelmem fiyati kac olur ve nasil gide biliriz.lutfen yardimci olun.cunki,oranin nersei oldugunu bilmiyorum.
iletisim bilgilerine baktim ...80tl 1gunluk fiyatmi:hersey dahilmi.yani 1 haftalik kac eder?bunlarin hic birini bulamadim.bide benim gelmem icin sanirim bakuden canakkaleye ucmam gerek.yukarda iletişim bilgileri ve internet siteleri var
arayıp bilgi alabilirsiniz.
assos çanakkale' ye bağlı şirin küçük bi ilçe.
Arkadaşım, 2 kişi gitsen de fiyat değişmiyormuş. Bana biraz saçma geldi açıkçası. Sonuçta 1 odada 2 kişi kalacak.
Ben 3 kızım ve eşimle beraber 2 hafta sonra gitmek istiyorum fakat gitmeden bir teyit almak istedim, eşim tam bir yıl boyunca geceli gündüzlü stresli bir işte çalışıyor ve tatili huzurlu, sessiz, sakin bir yerde geçirmeye çabalıyoruz. Yemek sorun değil, odalar konforlu olmasa da sorun değil tek düşüncem eşimin çok sevdiği balık avı tutkusunu burada sıkıntısız gerçekleştirip gerçekleştiremeyeceği, yani sabahın erken saatinde veya gecenin bir yarısında oltalarımızı alıp sahile inip bize kimse karışmadan balığımızı tutabilir miyiz... Çanakkale tarafına hiç gitmedik hep Akdeniz tatili yaptık bu kez değişik yerler görelim bir de sakince dinlenelim istiyoruz...Kazen tavsiyelerine ihtiyacım var bir de az bişey daha indirime
otel yönetimi saçmalamış her akşam haber izlemek isterim
ne demek tv izliyenler evinde izlesin
Her akşam balık varsa rakıda vardır?Ücretin içinde mi merak ettim..hem balık hem tatil rakısız olmaz
Merhaba Kalliste
Motelin bahcesinde cayinizi icerken oltalarinizi atabilirsiniz. Daha oncede soylemistim yuzunuzu denizde yikiyorsunzu yani motel denize sifir. Cocuklar ufaksa zaten ucretsiz yok buyuk ise simdi konustum 3 yerine 2 cocuk ucreti alinacak sadece size ozel...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?