aspirini öneriyorum!!!

rkyogn

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2009
1.377
11
318
Diğer
bu gün annemin mutfağını temizledim dolaplar yağlanmıştı bayaa aspiratör falan derken epey yoruldum ama A101 den aldığım aspirin diye bi temizlik maddesi çok işime yaradı herkese tavsiye ediyorum çok kişiden duydum çamaşır koltuk perde mutfak aklınıza gelen her yerde kullanılıyormuş ve kullananlar da var öok memnunlardı dur dedim bi deneyim hakkaten güzel fiyatı da 2.75 ...

aynen bende kullanıyorum çok güzel bişey hatta beyaz deri koltuklarımı bile temizliyor mücize olsa gerek

ben ilk duyuyorum,
paylaştığın için teşekkürler.
eşimin yeğeni orada kasiyer.
bir tane ona aldırayım bakaılm :)

ben de çok duydum kullananlardan her lekeyi temizliyo fiyatı da ucuz diye ama almamıştım hiç iyiki de denemişim sık bekle sil yaş lekelerini kolayca çıkardı...önceleri loc kullanıyordum ben bi ton para verip genel temizlikte ama artık almıyorum..

ben mutfakta kullanmadım bu ürünü fakat halılarda denedim gayet başarılı :)

bende tavsiyeyle almıstım kızlar benım krem halımı bembeyaz yaptı aspirin nedenkı:(((((((

nasıl kullandın ki canım bende krem halımda denedim ama bir problem olmadı

beyazlaştırıcı bi etkisi yok bildiğim kadarıyla ben bayaa sakarım çünkü elbiselerim hep çamaşır suyu lekesi olur bunda olmuyor hiç...mutfak halıma mavi gıda boyası döküldü sildim çoktı o da kremdi ama beyazlamadı hiç..

bende bi kaç ay önce keşfettim çok güzel bi ürün.. ağırtıcı etkisi yok.. tüllerime ve camlarıma da kullandım.. tavsiye ederim

Arkadaşlar ben halılarda iyi sonuç aldım koltuklarda da deneyen var mı özellikle deri kısımları için?

bende şiddetle tavsiye ediyorum, ama halilar için diğerlerini bilemiyorum, halılarda arap sabunu kullanmıştım ben ama lekeleri çıkarmamıştı, kayınvalidem çok methetti, o yüzden aldım ve kullandım gerçekten hallılardaki lekeleri çıkarttı.öneriyorum hanımlar...

evet bende tavsıye ederım mukemmel bır ürün bence..ama dışı beyaz olanı tavsıye ederım kızlar

bu gün annemin mutfağını temizledim dolaplar yağlanmıştı bayaa aspiratör falan derken epey yoruldum ama A101 den aldığım aspirin diye bi temizlik maddesi çok işime yaradı herkese tavsiye ediyorum çok kişiden duydum çamaşır koltuk perde mutfak aklınıza gelen her yerde kullanılıyormuş ve kullananlar da var öok memnunlardı dur dedim bi deneyim hakkaten güzel fiyatı da 2.75 ...

bende sır aspırın dıye bır markyı kullanıyorum aynısı heralde yag cozucusu derz fayans arası temızlıgı ıcın urunlerıde var

Back
X