Börekler AsO'dan ıspanak+tavuk+körili kendi açtığım börek-Resimli

E

EU2

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU2
hazır yufka değil kendim açtım şımaran smiley:)

öncelikle bir miktar un yumurta ve göz kararı su ile bir hamur hazırlıyoruz.
hamurumuzu dinlendirip dier yandan tavuğu haşlıyoruz..ıspanağıda ayrı bir yerde haşlıyoruz ve tavuğu haşlarken köri atıyoruz içine..

hamur için:
yarım paket un
göz kararı su(humur olacak şekilde)
1 yumurta
_________içi için;
1 demet ıspanak
1 paket göğüs tavuk
1 tatlı kaşığı köri

oklavamızla hazırladığımız hamurumuzdan bir parça koparıp başlıyoruz hamuru açmaya..
ilk katı yağlanmış tepsiye diziyoruz ve biraz tavul birazda ıspanaktan serpiyoruz..
bu şekilde 4-5 kat devam ediyoruz ve en üst katı kapadıktan sonra ısıtılmış fırına verip pişince alıyoruz ve afiyetle miğdeye indiriyoruz...

• Konu Sahibi EU2
offffff naptın sen yaaa düşüp bayılcam akannehir
kanka ayıptr sölemesi mantı yidim az önce ama şuan bu tabak olsun biter inan cokacimcoookcokacimcoook
üstelik körli var içinde kaydirigubbakcemile3 eferin kankam yeni kendine özgü tariflerinde bekliyorum )
ellerine saglık...

• Konu Sahibi EU2
buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn
sapka cikaran smil yok anca önünde eyilebiliyorum asom
nazar deymesin sana kuzum
ellerin dert görmesin masallah
hicde bos durmamissin
cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

• Konu Sahibi EU2
ellerinize sağlık çok güzel görünüyor..bunun yanında birde çay olsa ne güzel gider :içelim:

• Konu Sahibi EU2
açıktım zaten ya olsada götürsem şimdiyerimseniben

• Konu Sahibi EU2
bu mjı ı okurken kahkaha attım telde biliyomusun:roflol:ne pislik birisin sen ya off ölücem:roflol:saol kankam kendime özgü tarifler sunarım yine:CüvCüv:
buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn
sapka cikaran smil yok anca önünde eyilebiliyorum asom
nazar deymesin sana kuzum
ellerin dert görmesin masallah
hicde bos durmamissin
cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
estafurullah incim ya valla tavan yapıyo biyerlerim sen böle konuşunca:kedi:senden bunları duymak çok güzel,beğenildikçe mutlu oluyorumzemuszemuscanımsınŞeniz
ellerinize sağlık çok güzel görünüyor..bunun yanında birde çay olsa ne güzel gider :içelim:
teşekkür ederim canım benima.s.
açıktım zaten ya olsada götürsem şimdiyerimseniben

:))keşke tatlım

Ellerine sağlık cnm. Yufka da açıyon pek hamaratmışın başın bağlı olmasa abime alam seni derdim=) Allah ayırmasın

Ellerine sağlık cnm. Yufka da açıyon pek hamaratmışın başın bağlı olmasa abime alam seni derdim=) Allah ayırmasın
:roflol:allah iyilini versin karabiber güldürdün beni..demek başım bağlı olmasa evde kalmıcam he:sm_cool:amin canım allah razı olsunŞeniztatlı iltifatların için teşekkür ederim

:roflol:allah iyilini versin karabiber güldürdün beni..demek başım bağlı olmasa evde kalmıcam he:sm_cool:amin canım allah razı olsunŞeniztatlı iltifatların için teşekkür ederim

:roflol: tabi cnm bu kadar becerikli kız evde mi kalır hiç başın bağlıyken talibin çıkıyo bekarken ohoookaydirigubbakcemile2 Rica ederim cnmŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…