aşna fişne ☺️ cici bir konu

anonimadanali

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2022
224
96
28
selam arkadaşlar şu sıralar hayatım iyi gidiyor çok şükür. (Maşallah). sormak istediğim soru şu ki üniversitedeki bir çocukla aynı sınıftayız ve hayatımda ilk defa yaşıma yakın bir insandan hoşlandım bana olan davranışları dikkatimi çekti… geçen gün hırkasını Bana vermişti üşümemem için ve ben de hırkasını yıkadım sonra tabii ki kendi parfümümden üzerine sıktım okulda ona hırkasını vermek istedim ve sırasının yanında bir kız gördüm… ona çok yakındı ve amfide arkada tek ikisi vardı… gördüğüm an dumur oldum ve çok üzüldüm… hep beraber (3 kişi) geçenlerde okul çıkışı gezmeye çıkmıştık ve o benim fotoğrafımı çok tatlı deyip çekmişti, ne bileyim can yeleğimi bağlamıştı, çok ilgili davranmıştı bayağı, saçma sapan sorular için bile yazmak yerine arıyordu… acaba ben mi boşuna umut ettim? Benden hoşlanıp hoşlanmadığını nasıl öğrenebilirim ki? Acaba o kız sevgilisi miydi kıskandım ne yapayım hım

Ablanın iş yerindeki olay olmadı yani doğru hatırlıyorum dimi böyle bir olay anlatmıştın. :)
Bence umutlanmak için çok daha çok erken. Belki herkese boncuk dağıtan bir tip, belki herkese yakın güler yüzlü davranıyor. Gerçekten hoşlanıp hoşlanmadığını ortaya koyacak bir davranışta bulunmamış. Bu kadar konuşmaya çalışmış hiç söylemedi mi sevgilim var vs?

Sevgilisi olup olmadığını bilemeyiz, siz stalklayıp keşfedeceksiniz. Yanında oturuyor diye aralarında bir şey olacak değil ya.

yok onu düşündüm de hayranlıkmış sadece. kendisine herhangi bir şey hisssetmiyorum, iyi ki karşıma engeller çıkmış ki olay ben umutlanmadan kapanmış... Biz niye olmadı diye üzülüyoruz ve sonra Allah'ın daha güzel bir planı olduğunu unutuyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…