bende seneye bebek düşünmeye başlayacağımız için bırakma kararı aldım.. önce azalttım hafta içi işe gittiğim günler iki- üç dala düşürdüm, sekiz gün önce de tamamen bıraktım.. akşamları canım istiyoruz, bi boşluk yaşıyorum.. temizliğe verdim kendimi :) ve yemek yemeye.. bende 25 yaşındayım, 46 kiloyum.. inşallah kilo da alırım bu bahaneyle.. iradeli bir kadının karşısında hiçbir şey duramaz bence kızlar.. sakın yenilmeyin.. ben ki hayatında hiç sigara içmemiş kocamla ilk evlendiğimiz tüm yıl boyunca sigara içmeyi bırakmamak adına günlerce gecelerce aralıksız kavga ettim ve onu bezdirdim, benki herşeyden vazgeçerim sigaramdan ayrılamam derdim, amaaaaaa bitirdim. ilk üç gün eşime bile söylemedim :) kendi kendime içmiyor olduğumu itiraf etmem bile zaman aldı.. şimdi mutluyum, ona yenilmişlik duygusu geçti, özgüvenim geldi, hayatımı ben yönetiyorum, ne kadar bağımlı olsam da istediğim zaman vazgeçebilmek çok iyi geldi bana.. Bu harika bir duygu! sırt ve yüzümde sivilceler çıktı ve diken gibi batıyor ama olsun.. hepsi geçecek ve dumansız hayatım bana kalacak..