• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aslında öldürmeyen ama hergün öldüren hastalığım :(((

Love of Coffee: 37958359 .!.:
Canim ya , hic uzme guzel canini . Hepimizin kendimize has ozellikleri var , seni anliyorum benim de yuzumde cok fazla kilcal damar var ve vucudumda da ayni sekilde yuzum hep kipkirmizidir onceden cok takardim kafama ama Allahima sukurler olsun ki elim ayagim sagligim herseyim var . Ve ben yuzunde yara izi , dogum lekesi vs olan insanlari cok begeniyorum gercekten onlari farkli ve cekici kiliyor ve inan bana seni boyle sevecek , asik olacak biri cikacak karsina seni o izlerinden opecek :) canim benim sukur et her an
Farkliyim ama iyi anlamdami kotu anlamdami orasndan emin degilim :)) Bazen cok Uzulsemde diyorumki Allah istemese oolmazdı ozaman sukrediyorum hep rabbimden istiyorum ama benimde sıfayi aramam lazim. Guzel yorumun icin resekkur ederim :))

Farkliyim ama iyi anlamdami kotu anlamdami orasndan emin degilim :)) Bazen cok Uzulsemde diyorumki Allah istemese oolmazdı ozaman sukrediyorum hep rabbimden istiyorum ama benimde sıfayi aramam lazim. Guzel yorumun icin resekkur ederim :))
Tabi ara ama bari kimyasaldan uzak dur olur mu mesela lazer falan dusunursen iyice arastir , annecigin de olsun yaninda hersey gonlunce olsun :*

Sevgili redcherry, ailemizde bir enistemde var, o Istanbul`da yasiyor bende Almanya`da. Ve cok arastirdim canim, ben kendim dis hekimiyim ve tabiki bir sürü tipci arkadaslarim var aralarinda cildiyecide var, hepsiyle konustum, arastirdim, okudum, zira enisteme yardim etmek istedim.
Ve ne yazikki hic birsey fayda etmiyor, bunu ögrendim.
Lazer`i tavsiye etmiyorum, cünkü onun bu vitiligo hastaligini gecirdigini hic bir yerde okumadim ve duymadim. Bunu sana kim söylediki veya tavsiye etti ?
Sendeki ricam, daha cok gencsin, inana bana sakin kafana takma, her insanin bir problemi var, bunu bil. Allah baska önemli hastaliklar vermesin. icini ferrah tut, stressde tetikler haberin olsun.

Sevgili redcherry, ailemizde bir enistemde var, o Istanbul`da yasiyor bende Almanya`da. Ve cok arastirdim canim, ben kendim dis hekimiyim ve tabiki bir sürü tipci arkadaslarim var aralarinda cildiyecide var, hepsiyle konustum, arastirdim, okudum, zira enisteme yardim etmek istedim.
Ve ne yazikki hic birsey fayda etmiyor, bunu ögrendim.
Lazer`i tavsiye etmiyorum, cünkü onun bu vitiligo hastaligini gecirdigini hic bir yerde okumadim ve duymadim. Bunu sana kim söylediki veya tavsiye etti ?
Sendeki ricam, daha cok gencsin, inana bana sakin kafana takma, her insanin bir problemi var, bunu bil. Allah baska önemli hastaliklar vermesin. icini ferrah tut, stressde tetikler haberin olsun.
Doktorun ismini soylemeyeyim ama araştırma hastanesinde bir doktor söyledi aslında annem istemediği için bende istemiyorum kalıcı makyajı onerirmisiniz peki?

O kalici makyajida hic duymadim canim ama cildine bir zarari yoksa dene derim.
Fakat lazerin gecirecegine mantigim el vermiyor. Isin ilginc yani, söyleyende bir doktormus, hayret. Acaba arastirma amacli deneyeceklermiydiki ?
Söz ... olaki, bu aralar birsey duyar veya okursam bu konu hakkinda, sana hemen cevabini yazacagim. Bence senin ic güzelligin o ufak lekeleri kapatacaktir canim ya. sevgiler canim. :KK68:

Gerçekten mi? Şuan çok mutlu oldum bu kremi arastiracagim tesekkur ederim cevabınız için :)

gerçekten :) istanbulda bi kaç eczanede satılıyomuş zaten bitkisel bi kremmiş mutlaka deneyin derim ben ...

Aslında lazer son carem diye düşünüyordum ben kanser yapar diyecekiniyodum birde ilerletiyomus :KK43:(
Annemin gozlerine cok zarar verdi lazer, gozun icine dikis atildi. Allaha sukur goruyor bir problem yok ama cok zorluk gecirdi o lazer yuzunden. Bulasma derim..

Annemin gozlerine cok zarar verdi lazer, gozun icine dikis atildi. Allaha sukur goruyor bir problem yok ama cok zorluk gecirdi o lazer yuzunden. Bulasma derim..
Cevabınız ve bilgilendirdi gün için çok tesekkur ederim istemiyodum zaten bubu duyunca artik son çare bile değil Allah korusun

Back