• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aslında öldürmeyen ama hergün öldüren hastalığım :(((

birde winnie harlow diye bi model var vitiligo hastası.siyahi olmasına rağmen lekeleri beni hiç rahatsız etmedi hatta hoşuma gitti.özgüven ne kadar önemli canım açıp sende kendisine ve hayat hikayesine bi bak istersen.

gecmiş olsun tatlım..kuzenimdede bu rahatsızlık var..evet senn yaslarında görüntü cok önemli..ama suan i eniştem var masallah kenan imirzalıoğlu yanından gecemez...
ask bu..sekil şemal dinlemez.
krolayn ürünlerini tavsiye etmiş arkadaşlar evet var,hatta dermatolojik ürünleri.
ama lazerle de tedavisi var.
yani sıkma canını,halledebilecegin bi sıkıntın var.
dikkatli arastır tedavini sadece.

Bir arkadasım michael Jackson'ın beyazlama kremiyle kurtuldu lekelerden ama kremler çok pahalı.

inan bana insanlari guzel de cirkin de yapan davranislaridir. sen hanimefendi guleryuzlu bi bayan ol durusun duzgun olsun yeter.

iki tanıdığım var. Biri erkek biri kadın. İkiside evli ve maşaallah çok mutlular. Üstelik kadının yuzunun yarısında elleri kolları ve karnında var. Hiç sorun olmuyor aralarında. Üstelik eşi çok iyi ona karşı , hayran hayran bakıyor ona hep maşaallah.
Demem o ki bu sadece benim bildiğim bir örnek.
Çokça var. Sizin dediğiniz gibi yuze bakmıyor sevgi.

bi arkadaşımın kızı vitiligo olmuştu dr lardan yanıt bulamayınca internette araştırmışlar maravilla diye bir krem kızın yüzü düzeldi sadece kipriklerinde var çok az oraya da krem sürülmüyor henüz tekrarlamadı... bi eczacı yapıyormuş demişlerdi.
Gerçekten mi? Şuan çok mutlu oldum bu kremi arastiracagim tesekkur ederim cevabınız için :)

Annemde var. lazer kesinlikle yaptirma daha cok ilerletiyor. Stres yapip kafaya takma daha cok ilerlemesini durdurursun en azından. Bır de b vıtamını çok ıyı gelıyor.

Annemde var. lazer kesinlikle yaptirma daha cok ilerletiyor. Stres yapip kafaya takma daha cok ilerlemesini durdurursun en azından. Bır de b vıtamını çok ıyı gelıyor.
Aslında lazer son carem diye düşünüyordum ben kanser yapar diyecekiniyodum birde ilerletiyomus :((

İnternetten bir baktım çeşitli tedavi yöntemleri olduğu yazıyordu, doktorunuz ne diyor bu konuda ?

Belli bir doktorum yok belki 7-8 doktora gittim farklıkremler kullandim ama düzelme olmadı. Şuan üniversiteden dolayı farklı bir sehirdeyim bursa doktora gitmedim ama kremlerden ümidi kestim sanırım :((

birde winnie harlow diye bi model var vitiligo hastası.siyahi olmasına rağmen lekeleri beni hiç rahatsız etmedi hatta hoşuma gitti.özgüven ne kadar önemli canım açıp sende kendisine ve hayat hikayesine bi bak istersen.
Maşallah çok güzel çok da ozguvenli ama ben pek ozguvenli değilim ozguvenli olmanın bir yolu olsa keşke :((

vitiligo genetik bir hastalıktır.herhangi bir stres anında ortaya çıkar.stres yapmamaya çalış.çok stresli bir insan isen doktor tavsiyesi ile stresini kontrol altına alabileceğin ilaçlar kullanabilirsin
güneş bu hastalığı ilerleten diğer bir faktör.yazın güneş koruyucu sürmeden kesinlikle dışarıya çıkma.
ayrıca ace plus selenyum adlı bir ilaç var.eczaneden alabilirsin.11 tl civarında.içinde a , c ,e vitaminleri var.zaten a vitamini renk yapıcı pigment ayarlayıcı bir vitamin
ayrıca yine eczaneden avicap diye bir kapsül var.3 tl.onu al.iğne ile her akşam 1-2 tane kapsül patlatıp içindeki yağını parmağına akıtıp krem gibi sür.çok küçük bir kapsül vücuduna yetiremezsin.en azından yüzüne uygulayabilirsin

Belli bir doktorum yok belki 7-8 doktora gittim farklıkremler kullandim ama düzelme olmadı. Şuan üniversiteden dolayı farklı bir sehirdeyim bursa doktora gitmedim ama kremlerden ümidi kestim sanırım :KK43:(

Rabbim şifa versin ama tedavi var dendiğine göre mutlaka vardır bir uzmanı araştır derim
Aslında o kadar da önemli değil biliyor musun, insan sevince gözü görmüyor; kocaman bir burnum var benim :)laz burnu dedikleri halt etmiş yanında ama kocam bakıp bakıp Allah seni ne güzel yaratmış diyor:) Tedavisi olan bir şey için üzme kendini bu kadar, sevginin gözü öyle kusurları görmüyor inan

Maşallah çok güzel çok da ozguvenli ama ben pek ozguvenli değilim ozguvenli olmanın bir yolu olsa keşke :KK43:(

kendini kusurlarınla sev canım.burdaki kimse kusursuz değil.ve bence bu kızı da kendisi yapan o lekeleri.tedavinin yanında fondotenleri de kullan.bakımlı olmak da önemli.tedavi içinde uğraştıktan sonra bu kadar takılmana hiç gerek yok.

ayrıca vitiligo hemen geçen bir deri hastalığı değildir.en az 6 ay düzenli kullanman lazım kremlerini.vücudunda ne kadar var çok mu.

doktorların verdiği kremleri tahmin edebiliyorum.genelde kortizonlu oluyor ve uzun süre kullanılınca deriyi inceltiyor.derinin bağışıklığını düşürüyor.denizlide bir eczane var.zincirci eczanesi.oranın eczacısı bu tip hastalıklara bitkisel kremler ilaçlar yapıyor.bizim bir tanıdığın vitiligosu vardı.geçti.oraya türkiyenin her yerinden hatta yurtdışından bile insanlar geliyor krem almaya.deri hastalıklarını tedavi ediyorlar.başarı oranı yüzde 99 diyebilirim.oraya giden herkesin egzaması vitiligosu vb. geçiyor.bir sürü tanıdığım orada derdine çare bulan

Ben vitiligo hastasiyim. 19 yaşındayım. Küçükken çok takmazdim ama simdi düşünüyorum bir erkek vitiligo hastalığı olan birini istermi bu yüzden kimseyle ilişki kurmak istemiyorum. Çok şükür ilerlemiyorama çok üzülüyorum. Bi çok krem tedavisini demedim ama düzelmedi. Lazeri denemedim ama korkuyorum annem istemiyor. Son zamanlarda kalıcı makyaj duydum ama hic bir bilgim yok acaba lekeyi tamamen
kapatirmi ve doğal durur mu birde fiyatları nasıl dır yaptırabilir miyim
acaba? Fikir verirseniz çok sevinirim :KK43:(
Canim ya , hic uzme guzel canini . Hepimizin kendimize has ozellikleri var , seni anliyorum benim de yuzumde cok fazla kilcal damar var ve vucudumda da ayni sekilde yuzum hep kipkirmizidir onceden cok takardim kafama ama Allahima sukurler olsun ki elim ayagim sagligim herseyim var . Ve ben yuzunde yara izi , dogum lekesi vs olan insanlari cok begeniyorum gercekten onlari farkli ve cekici kiliyor ve inan bana seni boyle sevecek , asik olacak biri cikacak karsina seni o izlerinden opecek :) canim benim sukur et her an

doktorların verdiği kremleri tahmin edebiliyorum.genelde kortizonlu oluyor ve uzun süre kullanılınca deriyi inceltiyor.derinin bağışıklığını düşürüyor.denizlide bir eczane var.zincirci eczanesi.oranın eczacısı bu tip hastalıklara bitkisel kremler ilaçlar yapıyor.bizim bir tanıdığın vitiligosu vardı.geçti.oraya türkiyenin her yerinden hatta yurtdışından bile insanlar geliyor krem almaya.deri hastalıklarını tedavi ediyorlar.başarı oranı yüzde 99
diyebilirim.oraya giden herkesin egzaması vitiligosu vb. geçiyor.bir sürü tanıdığım orada derdine çare bulan
İnternetten numarasına ulaştım en kısa zamanda arayacagim inşallah şifa bulurum cooook tesekkur ederim verdiğiniz bilgi için :))

Back