Esmer misin, çok mu belli oluyor?Ben vitiligo hastasiyim. 19 yaşındayım. Küçükken çok takmazdim ama simdi düşünüyorum bir erkek vitiligo hastalığı olan birini istermi bu yüzden kimseyle ilişki kurmak istemiyorum. Çok şükür ilerlemiyorama çok üzülüyorum. Bi çok krem tedavisini demedim ama düzelmedi. Lazeri denemedim ama korkuyorum annem istemiyor. Son zamanlarda kalıcı makyaj duydum ama hic bir bilgim yok acaba lekeyi tamamen
kapatirmi ve doğal durur mu birde fiyatları nasıl dır yaptırabilir miyim
acaba? Fikir verirseniz çok sevinirim(
Evet ama dahacçok vücudunda yüzündeki çokta belli olmuyor yinede uzuluyorumyuzunde mi
Hayır ama yinede belli oluyorEsmer misin, çok mu belli oluyor?
Tesekkur ederim guzel yorumunuz için. Ama insan üzülüyor yinede. Cover up nedir?minicikmgüzel post: 37957294 .!.:Lazer hastalığı ilerletmesi birde iyi araştır
Sevdiklerimizi hatalarıyla, kusurlarıyla bile severiz ki seninki kusur bile değil hastalık
O yüzden böyle düşünüp kendini üzme, seni gerçekten seven adam görmeyecektir bile bu hastalığın izlerini
Kalıcı makyaj yerine cover up lara araştırsan?
Canım bende de var ama çok beyaz tenli olduğum için belli olmuyor.Hayır ama yinede belli oluyor
Cover up fondötenler canımTesekkur ederim guzel yorumunuz için. Ama insan üzülüyor yinede. Cover up nedir?
6 yildir bu hastalık var ve çok gördüm belki de vardır ama hic hevesim kalmadi yeni bir krem yeni umutlar yine kırılan umutlar hayal kırıklığıAnnemin gözünde var bu, sol göz kapağı kaşlarına kadar böyle.
Bence umutsuz olmana gerek yok, tedavisi yok mu? Bence tedavi yöntemlerini iyice araştır, annem taa 20 sene önce bi kremler sürerdi, az bişey düzelir gibi oldu annem tedaviyi bıraktı.
Canım bende de var ama çok beyaz tenli olduğum için belli olmuyor.
Kullandığım şeyler işe yarıyor mu, yaramıyor mu anlaşılmıyor bu yüzden.
Lavanta kürü ve sarımsak öneriyorlar ama hiç denemedim.
Artık tedavisi var bunun üzme kendini.
Neden olduğu kesin olarak belirlenemiyor bu hastalığın, b12 eksikliğin var mı?
İngilizcem pek iyi değil bu coverderm gecicimi yani fondoten gibi biseymi acaba?Sekerim, senin gibi kapatmak istedikleri fazla olan insanlara yonelik urunler yapan makyaj firmalari var. Mesela Kryolan, yanilmiyorsam dovme kapatan kapaticisi bile var :
http://www.kryolan.com.tr/kryolan-katalog.html
Bir de Coverderm diye bir urun var, eczanelerde satiliyor.
http://www.coverderm.com/main.html
Bilmiyorumki hic olcturmedim aslında tetkikler yapılmıştı sonuçlar normal çıkıyordu :/ Gidip bir olctureyim belki debundan dolayidir.[/QUOTE]Bilmiyorum kiia, post: 37957396, member: 468923"]Canım bende de var ama çok beyaz tenli olduğum için belli olmuyor.
Kullandığım şeyler işe yarıyor mu, yaramıyor mu anlaşılmıyor bu yüzden.
Lavanta kürü ve sarımsak öneriyorlar ama hiç denemedim.
Artık tedavisi var bunun üzme kendini.
Neden olduğu kesin olarak belirlenemiyor bu hastalığın, b12 eksikliğin var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?