• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aslında öldürmeyen ama hergün öldüren hastalığım :(((

redcherry

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2014
44
2
13
29
Ben vitiligo hastasiyim. 19 yaşındayım. Küçükken çok takmazdim ama simdi düşünüyorum bir erkek vitiligo hastalığı olan birini istermi bu yüzden kimseyle ilişki kurmak istemiyorum. Çok şükür ilerlemiyorama çok üzülüyorum. Bi çok krem tedavisini demedim ama düzelmedi. Lazeri denemedim ama korkuyorum annem istemiyor. Son zamanlarda kalıcı makyaj duydum ama hic bir bilgim yok acaba lekeyi tamamen
kapatirmi ve doğal durur mu birde fiyatları nasıl dır yaptırabilir miyim
acaba? Fikir verirseniz çok sevinirim :KK43:(

Ben vitiligo hastasiyim. 19 yaşındayım. Küçükken çok takmazdim ama simdi düşünüyorum bir erkek vitiligo hastalığı olan birini istermi bu yüzden kimseyle ilişki kurmak istemiyorum. Çok şükür ilerlemiyorama çok üzülüyorum. Bi çok krem tedavisini demedim ama düzelmedi. Lazeri denemedim ama korkuyorum annem istemiyor. Son zamanlarda kalıcı makyaj duydum ama hic bir bilgim yok acaba lekeyi tamamen
kapatirmi ve doğal durur mu birde fiyatları nasıl dır yaptırabilir miyim
acaba? Fikir verirseniz çok sevinirim :KK43:(
Esmer misin, çok mu belli oluyor?

Lazer hastalığı ilerletmesi birde iyi araştır
Sevdiklerimizi hatalarıyla, kusurlarıyla bile severiz ki seninki kusur bile değil hastalık
O yüzden böyle düşünüp kendini üzme, seni gerçekten seven adam görmeyecektir bile bu hastalığın izlerini
Kalıcı makyaj yerine cover up lara araştırsan?

Annemin gözünde var bu, sol göz kapağı kaşlarına kadar böyle.
Bence umutsuz olmana gerek yok, tedavisi yok mu? Bence tedavi yöntemlerini iyice araştır, annem taa 20 sene önce bi kremler sürerdi, az bişey düzelir gibi oldu annem tedaviyi bıraktı.

minicikmgüzel post: 37957294 .!.:
Lazer hastalığı ilerletmesi birde iyi araştır
Sevdiklerimizi hatalarıyla, kusurlarıyla bile severiz ki seninki kusur bile değil hastalık
O yüzden böyle düşünüp kendini üzme, seni gerçekten seven adam görmeyecektir bile bu hastalığın izlerini
Kalıcı makyaj yerine cover up lara araştırsan?
Tesekkur ederim guzel yorumunuz için. Ama insan üzülüyor yinede. Cover up nedir?

gerçekten seven biri her haliyle sever engelli bir sürü kişi var ve gayet sağlıklı insanlarla evleniyorlar mutlu oluyorlar

inşallah gerçekten seven biri çıkar karşına ayrıca bu kadar sorun yapma sorunu kafana takarsan o aklında daha çok büyür...

Hayır ama yinede belli oluyor :KK43:
Canım bende de var ama çok beyaz tenli olduğum için belli olmuyor.
Kullandığım şeyler işe yarıyor mu, yaramıyor mu anlaşılmıyor bu yüzden.
Lavanta kürü ve sarımsak öneriyorlar ama hiç denemedim.
Artık tedavisi var bunun üzme kendini.
Neden olduğu kesin olarak belirlenemiyor bu hastalığın, b12 eksikliğin var mı?

Annemin gözünde var bu, sol göz kapağı kaşlarına kadar böyle.
Bence umutsuz olmana gerek yok, tedavisi yok mu? Bence tedavi yöntemlerini iyice araştır, annem taa 20 sene önce bi kremler sürerdi, az bişey düzelir gibi oldu annem tedaviyi bıraktı.
6 yildir bu hastalık var ve çok gördüm belki de vardır ama hic hevesim kalmadi yeni bir krem yeni umutlar yine kırılan umutlar hayal kırıklığı :((

bu yaşlarda görüntü çok önemli gelir.ama ilerde daha iyi anlıycaksın ki birliktelik için evlilik için görüntü değil karakter önemlidir.ayrıca senin vücudunda lekeler vardır ama gözlerin çok güzeldir mesela.ya da çok alımlısındır, pozitifsindir.seninki hastalık ama herkesin bi kusuru vardır.başka bi güzelliğiyle kapatır.yine de tedavisi için elinden geleni yapmalısın tabi.

Bilmiyorum kiia, post: 37957396, member: 468923"]Canım bende de var ama çok beyaz tenli olduğum için belli olmuyor.
Neden olduğu kesin olarak belirlenemiyor bu hastalığın, b12 eksikliğin var mı?[/QUOTE]
Bilmiyorumki hic olcturmedim aslında tetkikler yapılmıştı sonuçlar normal çıkıyordu :/ Gidip bir olctureyim belki debundan dolayidir.

Canım bende de var ama çok beyaz tenli olduğum için belli olmuyor.

bi arkadaşımın kızı vitiligo olmuştu dr lardan yanıt bulamayınca internette araştırmışlar maravilla diye bir krem kızın yüzü düzeldi sadece kipriklerinde var çok az oraya da krem sürülmüyor henüz tekrarlamadı... bi eczacı yapıyormuş demişlerdi.

Öncelikle geçmiş olsun canim,benimde yiğenimde var bu hastalık..tedavisi yok diyende var,var diyende..tam net bilmiyorum..ama kesin olarak bildigim stres hastaligi tetikliyor ve çoğalmasini sagliyor..bu yüzden elinden geldigince kafana takmamaya çalış.

vitiligoyu bilmiyordum biraz araştırdım ve buda bi nevi sedefe benziyor sanki, benim arkadaşım sedef hastası o senden de beterdi vucudunda yaralr çıkıyodu, enginar macunu ve siyah kuru üzümun tozunu yer devamlı ve hastalıgı vucudundan söküp attı o şeyler , sende ye bence belkide çare olur, macunun tadı iğrençmiş ama bence denemelisin. bu arada tıpta nedense bu hastalıklar için ilerlemedi kansere çare bulundu bu gibi deri hastalıklarında tık yok.

Bilmiyorum kiia, post: 37957396, member: 468923"]Canım bende de var ama çok beyaz tenli olduğum için belli olmuyor.
Bilmiyorumki hic olcturmedim aslında tetkikler yapılmıştı sonuçlar normal çıkıyordu :/ Gidip bir olctureyim belki debundan dolayidir.[/QUOTE]
Bir baktır ve stresten de uzak durmanı öneririm.
Ben stres yaptıkça, daha genişlediğini fark ettim.
Vitiligolu bölgelerin sert darbeler almaması da gerek.
En az 30 faktörlü güneş kremi de kullanmalısın.

Back