- 25 Temmuz 2013
- 12.854
- 52.693
- 798
Nilu sen kalbimi kırıpsın. Ben sene güzel tabsiye verirken yanlış yazanlara bisey demeyib bana parlarsın da nedendir? Daha da tavsiye etmem sana hiç. O bücür de umarım ki kocasıyla ayrı eve çıkar mutlu mesut yaşar sen kaynanayla oturup durursun öyle bakarsın nasıl mutlular.Sen dalganı geç hakkaten insanlık ölmüş burda bana teselli etmek yerine dalga geçiyorsunuz çok ayıp.ne kadar sinirli oldugumu tahmin edemezsiniz tabi size değil o bücüre.siz de üstüme geliyorsunuz
Sen dalganı geç hakkaten insanlık ölmüş burda bana teselli etmek yerine dalga geçiyorsunuz çok ayıp.ne kadar sinirli oldugumu tahmin edemezsiniz tabi size değil o bücüre.siz de üstüme geliyorsunuz
Kim bilir arka fonda ne kadar gülüyorsundur.sana kötü haberim var.kaynanayla yaşayacak olan o!Nilu sen kalbimi kırıpsın. Ben sene güzel tabsiye verirken yanlış yazanlara bisey demeyib bana parlarsın da nedendir? Daha da tavsiye etmem sana hiç. O bücür de umarım ki kocasıyla ayrı eve çıkar mutlu mesut yaşar sen kaynanayla oturup durursun öyle bakarsın nasıl mutlular.
Sen de kalk da bi kere süpürge torbası değiştir Allah AllahSen dalganı geç hakkaten insanlık ölmüş burda bana teselli etmek yerine dalga geçiyorsunuz çok ayıp.ne kadar sinirli oldugumu tahmin edemezsiniz tabi size değil o bücüre.siz de üstüme geliyorsunuz
Konu o değil ki.bunun bana laf atma derdinde olmasıSen de kalk da bi kere süpürge torbası değiştir Allah Allahay ne saçma konular silsilesi anlatıyosun yine
Hiç ne bilemezsin. Belki de eltin çoktan kocasıyla anlaştı ve istediğini yaptıracak. Biliyorsun ki adam seviyor karısını.Kim bilir arka fonda ne kadar gülüyorsundur.sana kötü haberim var.kaynanayla yaşayacak olan o!
Eltinize mi bücür dediniz?Sen dalganı geç hakkaten insanlık ölmüş burda bana teselli etmek yerine dalga geçiyorsunuz çok ayıp.ne kadar sinirli oldugumu tahmin edemezsiniz tabi size değil o bücüre.siz de üstüme geliyorsunuz
Eltisine tokat atmış kadından ne beklenir ki? O elti mis gibi bir hayat yaşarken nilu bakıp bakıp nasıl oldu bu ya diyecek.Eltinize mi bücür dediniz?
Türkçeyi unuttum teşekkürlerSelam olsun hepinize.ben buraya belliki size saçma gelebilir.o adamdan yazmak istiyorum ki ona göre hep beni ezdiniz haksız buldunuz.o adam elticiğimdir.demek ben evleri elektrik süpürgesiyle temizliyordum.ama toplamıyordu.kv dedi herhalde dolu olduğu içindir onu temizle.ben de açtım patlamağa kalmıştı torba.neyse temizledim,iyi çalışmağa başladı.sonra bu elticik kalktı saat 2 falan olurdu.kv ona söyledi ki ayol torba doluydu çöple patlamak üzereydi,onu her ay temizleyin.bu da “onu hep ben temizlemişim”cevap olarak “patlıyordu”dedim,bu da “1 kere sen temizlemiş misin?Azerbaycandan gelenden sonra?”ben de şöyle dedim “sen temizliyordun da naapsaydım elinden mi alsaydım?!”.diğer sözleri hatırlamıyorum.bu kızı mı savunuyordunuz?
Ne diyon bacım yaaSelam olsun hepinize.ben buraya belliki size saçma gelebilir.o adamdan yazmak istiyorum ki ona göre hep beni ezdiniz haksız buldunuz.o adam elticiğimdir.demek ben evleri elektrik süpürgesiyle temizliyordum.ama toplamıyordu.kv dedi herhalde dolu olduğu içindir onu temizle.ben de açtım patlamağa kalmıştı torba.neyse temizledim,iyi çalışmağa başladı.sonra bu elticik kalktı saat 2 falan olurdu.kv ona söyledi ki ayol torba doluydu çöple patlamak üzereydi,onu her ay temizleyin.bu da “onu hep ben temizlemişim”cevap olarak “patlıyordu”dedim,bu da “1 kere sen temizlemiş misin?Azerbaycandan gelenden sonra?”ben de şöyle dedim “sen temizliyordun da naapsaydım elinden mi alsaydım?!”.diğer sözleri hatırlamıyorum.bu kızı mı savunuyordunuz?
Eltisi de kocasına diyer o zaman da kocası gelip nilunun kocasına söyler, nilu dayak yer bu halfe de.Nilu sende eltinin otaginin gabaginda bekle ciktigi gibin dök kafasından asagi torbayi, oyle bosaltilmaz boyle bosaltilir de
Biri tercüme edebilir mi?Selam olsun hepinize.ben buraya belliki size saçma gelebilir.o adamdan yazmak istiyorum ki ona göre hep beni ezdiniz haksız buldunuz.o adam elticiğimdir.demek ben evleri elektrik süpürgesiyle temizliyordum.ama toplamıyordu.kv dedi herhalde dolu olduğu içindir onu temizle.ben de açtım patlamağa kalmıştı torba.neyse temizledim,iyi çalışmağa başladı.sonra bu elticik kalktı saat 2 falan olurdu.kv ona söyledi ki ayol torba doluydu çöple patlamak üzereydi,onu her ay temizleyin.bu da “onu hep ben temizlemişim”cevap olarak “patlıyordu”dedim,bu da “1 kere sen temizlemiş misin?Azerbaycandan gelenden sonra?”ben de şöyle dedim “sen temizliyordun da naapsaydım elinden mi alsaydım?!”.diğer sözleri hatırlamıyorum.bu kızı mı savunuyordunuz?
Azerilerle dalga mı geçiyorsunuz Azeri diliyleArtemissisipi hep böle danis bundan böylesi men ozunu hec basa düshmür basha dürlü danisanda bayilmisam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?