selam arkadaşlar benım derdım kılolarım aslında en fazla 58 kıloyum ama kollarım ve yuzum kılo aldıgı ıcın resımlerde cok sısman cıkıyorum. öylekı kımseyle resım cekınmek ıstemıyorum aynaya bakıyorum bel ınce gercekten bırsey yok ama kollar ve yüz obez gıbı hele resımde felaket kendımden tiksinir hale geldım rejıme başladım bugun bolgesel zayıflamaya gıtmem lazımmı faydası varmı
boyum 1.55 ama kollarım ve yüzüm çok tombul. hele yüzüm yusyuvarlakBoyunuz kaç? Bölgesel zayıflama derken aklınızda tam olarak ne var? Benim bildiğim kadarıyla bir bölgeyi çalıştırarak sadece oradan kilo vermek gibi bir durum yok. Spor yaparsanız ama en son nerelerden kilo aldıysanız onlar gider önce. Lakin direnç gerektiren sporlar yapabilirseniz kaslarınız istediğiniz bölgelerde toparlanabilir, bu da sizi daha zayıf gösterir.
Ok, kilonuz boyunuza göre biraz fazla. Ben bir 6 kilo verdim, yüzüm epey küçüldü. Sizde de kilo vermek aynı sonucu gösterecektir.boyum 1.55 ama kollarım ve yüzüm çok tombul. hele yüzüm yusyuvarlak
1.55 boy için 58 kilo çok fazla bence ..boyum 1.55 ama kollarım ve yüzüm çok tombul. hele yüzüm yusyuvarlak
kaç kılo olmam lazım sızce1.55 boy için 58 kilo çok fazla bence ..
Ama şikayetiniz olan kollar için kol kasları çalıştıracak hareketler yapabilirsiniz internetten videolara bir göz atın isterseniz . Yüz için ne gerekli bilmiyorum .
Benim de problemim göbek ; s
kilo 50 olmalı bence...boyum 1.55 ama kollarım ve yüzüm çok tombul. hele yüzüm yusyuvarlak
Tatlım kuru üzüm çok abartmadigin sürece birsey yapmaz ama fındık ve bademde kalori oldukça fazla ve diyetteysen yenmemesi gereken ürünler. Bunlar yerine günde 1 avuç beyaz yada sarı leblebi Yemeni yedikten sonra üzerine bir bardak ılık su icmeni tavsiye ederim. Ayda 4 kg verebilirsiniz leblebiyle.birde kuru üzüm badem felan kılo yaparmı fındık