Bnm sınıf arkadaşlarım vardı aöl de 50 yaşlarında hatta daha büyük ama bn o zaman bi cahillik evlendim sevdim diye bin pişmanım şimdi de okuyacam dediğim kişiler kafayı mi yedin okuyup napcan çocukla diyo ama ne olacağımız belli değil ini mezunu olmayacak iş yok o yüzden bitirmek istiyorum inşallah dua edin banaNiye dalga geçiyorlar çok güzel bişey çok doğru bi karar bence. Benim halam 25 yaşından ilk okul mezunuydu şimdi lise bitiyor üniv.e gitmek istiyor ayrıca 2 tane çocuğu var eşide destekliyor. Hayranım onun azmine okumanın yaşı yok kesinlikle duymayın kimseyi. Başarılar dilerim
Nesi saçma bu yaptığının...Dediğim gibi kızlar aslında bi dert değil ama sizin engin tecrübelerinize danışmak istedim çünkü etrafımda kime sölediysem dalga geçti :/
kızlar bn okumaya kaldıgım yerden devam etmek istiyorum yani imam hatip lisesini aöl den bitirdim üni okumak istiyorum neler yapmam gerek nasıl yol izlemeliyim...
Bn 23 yaşındayim 9 aylık bi kızım var ben sınavlara hazırlanırken annem bakacak kızıma biliyorum çok saçma bi işe kalkışıyorum gibi olabir ama çok karalıyım daha önce cahilmişim okumadığıma pişman oldum aöf den de olsa bitircem üni yi bana yol gösterin
bnm ki de odun du da bn azcık yonttum canım çok şükür :)Nesi saçma bu yaptığının...
Duyduğum en mantıklı şey aslında...
Daha çok gencsin annen de kızına bakacakmis ne güzel...
Umarım istediğin gibi olur herşey...
Eşin sıkıntı cikarmamasi da ayrıca güzel...
Erkekler pek odunlar yaa...