• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert değil aslinda fikir alışverişi

hayallervar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2023
3
0
1
44
İyi günler güzel bayanlar.ben 43 yaşında evli 1 kiz annesiyim kizim şu anda 10 yaşında eşim çalışıyor ama seneye bu zamanlar eyt den emekli olacak ama calismaya devam edecek Ben evlendikten sonra çalışma hayatına başlamıştım yanlız kızım olunca işten ayrılıp o 18 aylık olunca tekrar çalıştım ve en son 2019 yılında işten çıkarıldim tekrar da bu zaman a kadar çalışmadım.evim kira eşim asgari ucret üstünde yani 12 bin liraya calisiyor.tek gelirimiz bu üzerimize hiç birsey yok daha önce kredi icra borçlarımız vardı çok şükür hepsi bitti.Allah borcu olana yardım etsin.benim sizden bilgi almak istediğim konu tekrardan çalışmak istiyorum eşimde gel benimle çalış diyor bende istiyorum aslında yeni evliyken de beraber calismistik özel sektörde baskı reklam işimiz.su an da ev kiramiz çok uygun 1600 ama evim bakımsız çok sevmiyorum işime yakın diye taşınmıştım bu oturduğum eve ama artık bıktım evden komşulardan.semtte çok iyi değil.benim düşüncem çalıştığımı birikim yapıp seneye eşimde emekli olunca evden çıkıp daha iyi bir eve geçmek istiyorum o zamana kadar da yaptığım birikimle en azından eşyalarımı yenilemek istiyorum ki eşyalarım kirik dökük ve başkaları verdi Allah razı olsun ilerde yeni eve cikinca da ben kirayı karşılarım eşimin maaşı ve emeklisi ile de geçiririz diye düşünüyorum ama karar veremiyorum bu yaşamla yetinmelimiyim yoksa düşüncemi yerine getirmelimiyim bilemedim.siz olsanız ne yapardınız bi akıl verin bana lütfen ben çalışmazsam ne uzuyacaz ne kisalacaz.hepinize teşekkür ederim okuduğunuz için.

Eğer ortam müsaitse bence de çalışın ama aynı yerde çalışmak istemezdim ben eşimle durmadan dip dibe :bicak:
Ama kesinlikle işe girip birikim yapın düşünceleriniz ve planlarınız gayet makul ve uygulanabilir..

Bence de çalışmak hem size hem de bütçenize iyi gelir. Hayallerinizi de gerçekleştirmiş olursunuz. Evinizi eşyalarınızı yenilemek de iyi olur. 🌸

Back
X