ASLIHASAN ' ın Düğün Davetiyesi 2 Nisan 2011

katikula

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
34.740
12.323
298
İstanbul
Mrb kızlar ,

02.04.2011 Günü Evleniyoruz.

ÖNÜ Fotoğraf , Arkası Davetiye Olan Sade ve Saklanabilecek Davetiyemiz ;

Davetiyenin bazı yerlerini ben okunmaz hale getirdim , siteye koyduğum için.

ilk yorum benden
çok güzel, ömür boyu mutluluklar diliyorum

canımmm çok güzel inşallah hayırlısıyla olur herşeyin. bizim buralara yakınlarda mı olacak?

aaaaaaa benim davetiyemde böyleydi gercekten şimdi kime gitsem saklamıslar gösteriyorlar mutluluklarr

ne guzel valla boyle gorunce heves ediyorum bende davetiyende cok sık mutluluklar:13:

Merhhaba...Şimdiden hayırlı uğurlu olsun dileklerimi iletmek istedim.Adaşız ve benimde düğünüm 1 Nisanda :)) Davetiye sade ve hoş gerçekten.Biz daha seçimi yapmadık acele etmeyelim diye ama sanırım zamanı geldi :)) tekrar tebriklerr :92:

birebir tanismasakta nickinden biliyorum seni.davetiyeni gorunce sevindım.hayırlı olsun.cokta yakısmıssınız Allah tamamına erdirsin.mesut etsın.

aaaaaaa benim davetiyemde böyleydi gercekten şimdi kime gitsem saklamıslar gösteriyorlar mutluluklarr

ne guzel valla boyle gorunce heves ediyorum bende davetiyende cok sık mutluluklar:13:

çok hoş canım............ömür boyu mutluluklar................

evet zamanı gelmiş canım :90:

birebir tanismasakta nickinden biliyorum seni.davetiyeni gorunce sevindım.hayırlı olsun.cokta yakısmıssınız Allah tamamına erdirsin.mesut etsın.

Allaahh mutlu etsinnnnnn:)

herkese çoooooook tşk ederimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…