• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Aslancık Ailesi Eğitim CDsi (3-7 Yaş Eğitimi)

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

Zepp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2006
9.312
21
156
45
- Yurtdışı
1_1206269535_329_yakala4.JPG

3-7 yaşındaki çocuklara okulu sevmeleri yolunda düzeylerine uygun animasyonlarla eğitim veren bir CD’dir. Çocuk bunu izlerken hem gülecek, hem eğlenecek hem de öğrenecek. İzledikçe de izlemek isteyecektir. Filmde geçen mesajları çocuğunuz kısa sürede özümseyecekve okula karşı olumlu düşünceler besleyecektir. Tamamen çocukların düzeyine inerek hazırlanmış animasyonlardıryerimseniben

Son düzenleyen: Moderatör:
zepp bunları daha önce indirmiştim kızımtv bağımlısıolduğu halde izlemek istemedi bunları çok sıkıcı geldi ki bencede öyleydi:=)
çizgi filmleri severim normalde:)
benim tavsiye edeceğim filmler caillo ve üçüzler var yumurcak tv den acaip seviyor sude özellikle de üçüzleri
birde kırmızı köpek clifford var onu da internette bulabilirsiniz

zepp teşekkürler bende indirmek istedim ama açmıyo bir türlü benim kızımda yumurcak bağımlısı özellikle callou ya bayılıyo üçüzler şimdi yok kızımda tesa niye yok artık diye soruyo kızımın konuşmasına çok etkili oldu bu çizgi filmler çok ısrarcı değil eskisi gibi callou hiç böyle davranmıyo diyince hareketlerini düzeltmeye çalışıyo cümle içerisinde sanırım,uamrım,zahmet olmazsa ,bunu yaptığım için üzgünüm gibi ifadeleri çok kullanıyo yumurcak tv yi izledikten sonra bu değişikliklşer oldu ben tavsiye ediyorum gayet güzel çocuklar için

kızlar ben üçüzlerin birkaç bölümünü netten bulmuştum kızım tekrar tekrar izlemekten bıkmıyor
bir kısmınıda tv den kayıt ettim hem caillo hem de üçüzlerin filmlerinden
bu şekilde istediğim zaman izletebiliyorum

kızlar benımoglumda callıou ve üçüzleri seyredeyordu ucuzlerı sık vermıyorlar sabah kalkıyor yumurcak akşam yatana kadar acık seyretmeyıp oyun bıle oynasa sesını dınlıyor dıkkatını ceken bırsey olunca gelıyor basına bakalım bızımkı bunu ızleyecekmı denemek ıcın ındırıyorum degısık bırseyler ızlesın ıstıyorum evde okadar cızgı fılm cd sı var arabalar dan baskasına ve yumurcak dısında bırseye bakmıyor sıkılmadı sıfre gırdı dıyorum baska sey seyretsın dıye ozaman arabalar dıyo

int de nasil indirebilirim aradaslar cizgifilm bildiginiz bir sayfa varmi?bende sadece 3 kalanla var ondanda cizgi film ler yok

benim kızımda caillou cok seviyor hemde bişeyle öğreniyor.bazen geç kalıyo loui başlamış bitmiş işte diyo genelde seviyorlar galiba

Back