Aslan pencesi ve hayıt ile fsh i düşen var mi kızlar

fikir27

Allah var, imkansiz yok.
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2013
691
454
103
Kızlar merhaba bir umut fsh i düşürmek için bitki caylarina dadandim şifa allah tan tabi ki önce ama aslan pençesi veya hayit ile fsh i düşen var mi aranizda

merhaba canım benim fsh ım 14 tü saraçoğlunun kürlerinden kullanarak 8 e düşürmüştüm.<onda da hatırladığım kadarıyla aslanpençesi,hayıt,civanperçemi ve çörekotu yağı vardı..

Son düzenleme:
merhaba canım benim fsh ım 14 tü saraçoğlunun kürlerinden kullanarak 8 e düşürmüştüm.<onda da hatırladığım kadarıyla aslanpençesi,hayıt,civanperçemi ve çörekotu yağı vardı..
Ay canım ya benim de 13.5 çıktı en son doktor güzel bir sonuç değil dedi ne kadar süre kullandin sen teşekkür ederim

Bu arada hamilesin galiba cabun önce de forumlarda görmüştüm şimdi baktım sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bebislerini

[QUOTE="fikir27, post: 50739299, member: 498716"[/QUOTE]

]Bu arada hamilesin galiba cabun önce de forumlarda görmüştüm şimdi baktım sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bebislerini:):)

Ay canım ya benim de 13.5 çıktı en son doktor güzel bir sonuç değil dedi ne kadar süre kullandin sen teşekkür ederim
önce soğan kürü yaptım,o yanlış hatırlamıyosam 15 gün sürdü,sonra dediğim kürü satın aldım o da 2.5 ay sürdü.Tüm kürler bittiğinde tüp bebek merkezine gittiğimde yapılan testte 8 çıkmıştı.Ama düşse bile yüksek olan değeri baz alıyolarmış canım haberin olsun,yine de düşürmekte fayda var tabi..Bu arada çok teşekkür ederim canım evet hamileyim şu an ,darısı en kısa sürede senin başına inşallah.

önce soğan kürü yaptım,o yanlış hatırlamıyosam 15 gün sürdü,sonra dediğim kürü satın aldım o da 2.5 ay sürdü.Tüm kürler bittiğinde tüp bebek merkezine gittiğimde yapılan testte 8 çıkmıştı.Ama düşse bile yüksek olan değeri baz alıyolarmış canım haberin olsun,yine de düşürmekte fayda var tabi..Bu arada çok teşekkür ederim canım evet hamileyim şu an ,darısı en kısa sürede senin başına inşallah.
Anladım canım amin inşallah hepimize

SOĞAN KÜRÜNÜ NASIL YAPTIN CANIM TÜP BEBEKLEMİ OLDU HAMILELİĞİN

SOĞAN KÜRÜNÜ NASIL YAPTIN CANIM TÜP BEBEKLEMİ OLDU HAMILELİĞİN
1 buçuk su bardağı suyu kaynatıp içine dörde böldüğüm soğanı koyup 5 dk kaynattım.Sabah akşam içtim.Sabah ayrı akşam ayrı soğan olcak.YAnlış hatırlamıyosam 15 gün içmiştim.Evet canım tüp bebek oldu

Back