- 28 Nisan 2024
- 132
- 41
- 34
- Konu Sahibi Hayatkader3116
Arkadaşlar aslan burcuyum konuşmayı sohbeti çok severim ameliyat oldum yataktayim telefon elimde canım sıkılıyor hele toplanın da azcik muhabbet edelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MaşallahEvliyim 6 çocuk var ikinci evliliğim en küçük 5 en büyük 24 yaşında
Sağol canım inan hepsini ben dogurmadim doğurmuş kadarim amaMaşallah
Peki siz kaç yaşındasınızSağol canım inan hepsini ben dogurmadim doğurmuş kadarim ama
Ay ne kadar güzel ilk bebiş heralde ne sağ salim kucağına alırsın ins31 yaşındayım Hollandada yaşıyorum yengeç burcuyum.
Haftaya pazartesi ilk ultrasona gideceğim. Çok heyecanlıyım inşallah bebeğimin kalbi güzelce görünür.
Ay ne kadar güzel ilk bebiş heralde ne sağ salim kucağına alırsın ins
İnsallah güzel haberlerini bekleriz cnm ne mutlu sanaEvett 10 sene sonra tüp bebekle ilk hamileliğim.
Allah razı olsun. İnşallah sağlıklı gelir
Evliyim 6 çocuk var ikinci evliliğim en küçük 5 en büyük 24 yaşında
En büyük çocuğunuz eşinizin çocuğu herhalde, inşallah34 canım siz? Kaç çocuğunuz var
Evet en büyük eşimin ilk evliligindenEn büyük çocuğunuz eşinizin çocuğu herhalde, inşallah
Ikizler burcuyim, evliyim, iki bebem var biri 3 yasinda digeri 1 yasinda.Arkadaşlar aslan burcuyum konuşmayı sohbeti çok severim ameliyat oldum yataktayim telefon elimde canım sıkılıyor hele toplanın da azcik muhabbet edelim
Ne kadar güzel negatif olunca hocbiseye güç yetmezIkizler burcuyim, evliyim, iki bebem var biri 3 yasinda digeri 1 yasinda.
Gün icerisinde savas alanindayiz sanki cocuklarla
Ama olsun herzaman pozitif oluyoruz. Az once uyuyan babasina elindeki tarakla suratının ortasına yapistıran bebemle birlikte gūlmem gibi hayatada gül gec diyorum
Geçmiş olsunArkadaşlar aslan burcuyum konuşmayı sohbeti çok severim ameliyat oldum yataktayim telefon elimde canım sıkılıyor hele toplanın da azcik muhabbet edelim
Sağol canım inşallah toparlanirimGeçmiş olsun
Ayy tsklr etrafimdakiler hep gamsiz derler birseyi kendine dert etmiyosun az bisede su huyundan bize ver diye cok soylenirlerNe kadar güzel negatif olunca hocbiseye güç yetmez
İyi yapiyosun valla bosveeereAyy tsklr etrafimdakiler hep gamsiz derler birseyi kendine dert etmiyosun az bisede su huyundan bize ver diye cok soylenirler