Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lereenim canim tek kelime ile Super, herkes esittir bunu herkes anlayabilse, harika insan ders verici bu paylasimlarin icin kucak dolusu sevgilerimi kabul et lutfen
emeğine sağlık çok güsel bir paylaşım. bende buna hafiften benzer bi durum yaşamıştım iş arkadaşım tarafından. şimdi yüzüme gülüo selam verio konuşuoruz.. ama gel gör ki o an bana hissetirdiği duyguyu asla unutamam.ve onu hiçbirzaman affetmicem.umarım birgün cezasını bulur diorum.. (
sağol lerencim çok iyi bir paylaşımdı.herkesin eşit olduğunu bazen insanların yüzüne tokat gibi çarpmak gerekiyor.bu olaydada böyle olmuş sonuç süper..okadının suratını o anda görmeyi çok isterdim...kibir en büyük günahtır.klava:Kötü Kazen
sağol lerencim çok iyi bir paylaşımdı.herkesin eşit olduğunu bazen insanların yüzüne tokat gibi çarpmak gerekiyor.bu olaydada böyle olmuş sonuç süper..okadının suratını o anda görmeyi çok isterdim...kibir en büyük günahtır.klava:Kötü Kazen