Anket Asla yapmam dediginiz 3 sey..

Asla yapmam dediğiniz şey?

• Ankete Katılan
    730
Asla dediğim çoğu şeyi yaptığım için bu asla kelimesi çok ürkütücü geliyo bana
Ama insan sıfatına layık olmaya çalışırım.
Ve hiç bir zaman asla demeyin der çeker giderim

Şimdiye kadar iftira atılmadı iftira atan da olmadım ama çok büyük birşey bu ://

Bırakmak en doğrusu ama bırakmıyorsan bile azaltmayı dene. Sigara değiştirin zaman da boğaz mahvoluyo ama napalim mecbur.. zamlananlar pahalı geliyor bana sürekli alamam zaten
Bende alamam,çok pahali artık.Degistirip azaltarak pskolojimi hazırlayarak bırakmakn en güzeli. İnşallah bırakırız.

Allah büyük konuştuklarımızla imtihan etmesin diyeyim asla çikolatayı bırakamam diyordum ama oğlumun süt alerjisi çıkınca aylardır bir lokma dahi yemedim.
Asla asla demem diyeyim

Hiç bir zaman asla dememeyi öğrendim çünkü kınadıklarım veya büyük konuştuklarım başıma geldi. Ama asla ‘asla demem’ lafı bile korkutuyor. Kendime güvenemiyorum bu konuda. Önce ki üyenin dediği gibi kul hakkına girmemeye çalışırım, bu benim büyük korkularımdandir.

Buraya bir gün bir başlık açacağım, özellikle çocuk yetiştirme konusunda asla diyip yaptıklarımı sıraladığım.
7274774747 madde falan var.

anket icinse,
asla yalan söylemem diyen azınlığı tebrik ederim :) en çok etkilendiğim cevap bu sanırım.
Bu kadar dürüst olmak isterdim.
Yalan söylemiyorum 20li yaslarımda soylerdim, ama gerçekleri saklarım.

Iftira atmam. Buna gonul rahatligi ile asla derim.
Büyük konuştum başıma geldi gibi bir şey olamaz bu benim için.

Birincisi; bu yaştan sonra asla doğurmayacağim.hata birkere olur.
İkincisi;degerini yitirmiş dost veya arkadaşa asla eski şansini vermem.daha resmi olur herşey.
Üçüncüsü de; asla marsa gidecek koloniye katilmam.eninde sonunda ölücez.dünyada ölürüm,biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…