Asla uyumayan bir bebek düşünün

3 yıl hicmi uyumadı

3 yıl hicmi uyumadı
Hiç uyumamak değilde. Yarım saat en dazla kırkbeş dakikada bir uyunıp uyuduğu süre kadar uyanık kalırdı. Uyuturdum ben tam uyuyacağım o ciyaklardı. Gözümü kırpmadan günler geçirdim. İnanması zor ama. Gerçekti. Gözlerin hep kırmızı altları mor sanki içi kum dolu yaşadım. Annemler bile abarttığımı düşünüyormuş. Tatilde bi gittim sabaha kadar halimi gördüler inanamadılar. Bu nasıl bir çocuk hiç mi uykuya ihtiyaç duymaz. Demeye başladılar. Gelişimi çok iyiydi her konuda. Mesela o uyuyor artık. Ben nasıl bi uyku bozukluğu yaşıyorsam. Hala benim uykularım normalleşmedi. Gece sürekli uyanıyorum.

Çok sabirliymissiniz ya, sizin çocuğunuz benim olsaydı perişan olurdum herhalde.Uykuyu sevdiğim için 7 buçukta bile kalksa sinirleniyorum henüz

Uyku damlası daha önce kullanan varmı peki aranızda içeriğinde çok fazla bitki vs olduğu için korkuyorum o tarz ilaçlardan ve damlalardan
Baybay night kullandım ben uykuya dalma süresini epey azaltıyor damlayı verdikten yarım saat sonra uyuyor doktor önermişti bana siz de kendi doktorunuza sorup verebilirsiniz ama atak dönemi geçicidir ben en zorunu 18. Ayda yaşadım kabus gibiydi ama geçti çok şükür

Herkese merhaba
9 aylık kızım var 39 saattir uykusuzum sallıyorum ninniler süpürge sesleri herşeyi yapıyorum karnı tok bı skntisi yok ama asla uyumuyor tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
Merhaba öncelikle Allah sabır versin benim 4 yaşında oğlum var 1 sene oda uyumadı. Çok çektim sonra kendi kendine düzene girdi. Eğer sağlık sorunundan dolayı uyumamazlık yapıyorsa yüksek ihtimalle ayakta sallandığı için olabilir. Destekli uyumaya alışan çocuklar zamanla uykuda sorun yaşıyorlar. Ya da gündüz iki defa uyutuyorsanız bi saat belirleyin sadece bir kez uyutun. Gündüz uykularında benim oğlum 8 aylıktı tek uykuya geçtiğinde ama en azından gece daha derin bir uyku uyuyabiliyorlar. Veya bu uyku damlaları var onları bir deneyebilirsiniz

Uyku damlası daha önce kullanan varmı peki aranızda içeriğinde çok fazla bitki vs olduğu için korkuyorum o tarz ilaçlardan ve damlalardan
Ben dr tavsiyesi üzerine kullandım reklam olmaması için yazamıyorum burdan şimdi. Kullananda çok arkadaşım vardı ben memnun kaldım en azından bi 10 gün kullandık baya düzene girmişti yine uyanıyordu ama uykuya dalması kolaylaşıyordu. Zaten bitkisel oluyorlar ayına ve kilosuna göre damla şeklinde veriliyor

4,5 sene uyumadan büyüyen kızımla demek ki şampiyonluk benim
hiç geçmeyecek sanmıştım, 3 ayrı doktora sırf bu nedenle gittim, ama yok yani, benim kızım 20 dakika uyurdu gece veya gündüz farketmezdi, 21 dakikayı göremeden geçti 4,5 sene, sonra 5 yaşa yaklaşırken baktım geceleri 1 veya 2 saat uyumaya başladı, devamı geldi.....
sizi öyle iyi anlıyorum ki.....
işe gidip zombi gibi gezdiğim seneleri, sırf uykusuzluktan ve yorgunluktan yaptığım hataları unutamıyorum..
ben çare bulamamıştım, uyku ilacı vermeyi asla denemedim, içim elvermedi, ve 4,5 sene dürdü, umarım sizde çok daha çabuk biter...
allah yardım etsin demeye geldim vallaa .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…