Asla uyumayan bir bebek düşünün

Supraysmdfk

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2022
110
35
13
23
Herkese merhaba
9 aylık kızım var 39 saattir uykusuzum sallıyorum ninniler süpürge sesleri herşeyi yapıyorum karnı tok bı skntisi yok ama asla uyumuyor tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler

Herkese merhaba
9 aylık kızım var 39 saattir uykusuzum sallıyorum ninniler süpürge sesleri herşeyi yapıyorum karnı tok bı skntisi yok ama asla uyumuyor tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
Bi doktora götürseniz böyle ciddi uyku problemi olan çocuklara damla vs veriliyor uyku için

Biraz rezene içir. Ev sıcak geliyor olabilir biraz onu da düşür. Işık ses rahatsız ediyor.

Yavrunuz 6. Atak/Sicrama doneminde. Yapmasi gerekenleri yapiyor. Gececegini bilin ve uykusuzlugun tadini cikarin. Yasarken cok zor biliyorum, ama sendromlar donemine girince inanin atak donemini ariyorsunuz. Delilige vuruyorsunuz.

Bu donem icin deniyor ki;

Bu dönemde bebeğinizi dışarı çıkarmanız ve çevreyi tanıması onun büyük keşifler yapmasını sağlar. Bebeğinize resimli kitaplar alarak nesneleri gösterebilir, tanıtabilir ve sınıflandırabilirsiniz. Bebeğinizin huzursuzlandığını düşündüğünüz durumlarda ona sarılmanız bebeğinize çok iyi hissettirecektir.

Yavrunuzu gule gule buyutun.

Biraz rezene içir. Ev sıcak geliyor olabilir biraz onu da düşür. Işık ses rahatsız ediyor.
Işık bses kapalı gaz sorunu yüzünden rezene kimyon gün aşırı kullandık bu yüzden artık etki etmiyor maalesef evin ısısını düşürmeyi denetim ışık ses yok sadece kısık sesle bir ninni loş ışık var

Çok teşekkür ederim darısı isteyenlerin başına ya aslında her an güzel ama ev işleri çalışmak bir de kızım çok hareketli yurutecten falan çıkıyor 1 dk oturmak uyku çay kahve yemek hepsi hayal

Bir kere böyle hiç uyumuyordu. Antialerjik şurup vermiştim. Biraz uyku hali yapıyor ya.

Diş dönemi de olabilir.

Su an için 4 disimiz var belki olabilir parol veriyorum mesela diğer gün calpol veriyorum hemsiremiz öyle söyledi genelde uyku yapan ilaçlar ama onlar da bişi yapmiyor
Bir de kabızlık geldi aklıma. Onda da uyuyamıyordu.

Aman cnm valla her çocuk bir dünya. O kadar çok faktör var ki neticede uyumuyor. Ama o sıkıntıyı bi bulsak şıp diye yatıyorlar

Bir de kabızlık geldi aklıma. Onda da uyuyamıyordu.

Aman cnm valla her çocuk bir dünya. O kadar çok faktör var ki neticede uyumuyor. Ama o sıkıntıyı bi bulsak şıp diye yatıyorlar
Vallahi ya hep sorunları var böyle düşününce de üzülüyorum yazık söyleyemiyor şunum var diyemiyor ama kabızlık da yok iştahı eh iste disten dolayı diye düşünüyorum. Yediği her yemeğe de kimyon eklemeyi ihmal etmiyorum şükür gaz sorunu da yok ama vallahi çözemedim yahu bir sihirli değnek değse hepimize de bebislerimiz de biz de sorunsuz sıkıntısız yasayip gitsek

Herkese merhaba
Uyumayan uyumaz tam üç yıl uyumadı. Nasıl üç yıl uykusuz yaşadık bilmiyorum. Şükür üç doldu 10 saat ve üzeri uyumaya başladı. 9. Buçuk saat uyuyorsa sıkıntı yok demişti bizim Piskolog. Yapısı bu. 9 saatin altı uyku bozukluğu gurubunda değerlendiriliyor. Yardım isteyin çevrenizden anne kardeş kv gibi. Yanlız başa çıkmak çok zor. Ben delirmeden 3 yıl yapayalnız uyumadan geçirdim. Yıprandım çok fazla. Allah kolaylık versin

Amin çok teşekkür ederim umarım düzelir=( yani ben 45 dk ya da tavım

Uyku damlası daha önce kullanan varmı peki aranızda içeriğinde çok fazla bitki vs olduğu için korkuyorum o tarz ilaçlardan ve damlalardan
Ben kullanmadım ama zaten kullanırsanız doktor tavsiyesi ile kullanmanız lazım doktorun da zarar verecek bişey tavsiye edecegini sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…