Asla pes etmeyin..Mucizem.

Benim de tekrarlayan gebelik kayıplarım var 14.nde Tayfun beye randevum var bakalım inşallah bana da Bi gün böyle yazmak nasip olur
Tekrarlayan düşüklerde o kadar çaresiz kalıyor ki insan. Çift çizgiyi görsem de sevinemiyordum ben. Çok şükür Tayfun hocam vesile oldu

Öncelikle çok geçmiş olsun.
Eminim ki maddi ve manevi ve ve psikolojik süreçlerden geçmişssiniz.şuan rbbimin sayesinde sağlıkla büyütceğiniz bir minnak bebişiniz ....
Rabbim şansını bahtını açık etsin sağlıkla büyütünüz
okuyunca banada moral oldu.
Tüp bebek tedavisi gören biri olarak tan

Tayfun Çoka bende gittim ama ne bilim pek içime sinmedi yine. Size ne tedavi uyguladı
Biz ilk gittik 45 dakika aldı karşısına anlattı. Diğer gitmelerimde ben sordukça cevap verirdi ama sonuna kadar moral ve güven verdi. Başka doktora da gittik Adana'da ama enerjimiz hiç tutmadı. Yani doktoruna güvenmek ve enerjinin tutması çok önemli. Şimdiye kadar kullanmadığım ilaçlar kullandırdı Tayfun hocam çok şükür vesile oldu

Ben de çok okudum bu sitede umut veren hikayeler ve hep derdim benim asla olmaz çocuğum diye. Ama şükür nasip oldu. Allah bu yolda kimseyi çaresiz umutsuz bırakmasın. İnşallah başarıyla sonuçlanır tedaviniz

Benim de artık çocuğum olmaz modundaym gerçekten çünkü ortada Bi sorunum yok ama kaybediyorum buna rağmen. Kullandığınız ilaçları hatırlıyor musunuz?

Benim de artık çocuğum olmaz modundaym gerçekten çünkü ortada Bi sorunum yok ama kaybediyorum buna rağmen. Kullandığınız ilaçları hatırlıyor musunuz?
Ben de dünyadaki herkesin çocuğu olur benim olmaz diyordum ama şükür. Her gebelikte pozitif görüp sonra devam etmemesi mahvetti ama işte zamanı varmış demek. Ben transferden hemen sonra kortizon kullandım 2 ay kadar. Doğumdan 1 gün öncesine kadar da oksapar kullandım. Birçok doktor bu doz sana fazla dedi ama Tayfun hocamla sürekli irtibattaydik bırakmadım iğneyi.ekstra vitamin takviyesi. Embriyo genetiğe bile gitmedi.diger düşüklerim nedendi hala belli değil

Cevabınız için teşekkür ederim. Neden tüp bebek yaptınız peki

Merhaba , hangı genlerınız de sıkıntı vardı? Kaçlık iğne kullandınız?

Yeni gördüm kusura bakmayın. Düşükler üzerine çok araştırma yaptım. En son Tayfun hocamı buldum. Çok şükür sayesinde kızımız oldu Adana Kışla Tayfun Çok

Bende 10 yıl sonra tayfun hocam sayesinde kızıma kavuştum.12 tüp bebek denemesi istanbullarda kıbrıslarda.boşa olan ameliyatlar ameliyat sonrası rezervlerin azalması bir sürü kötü tecrübemiz oldu..3 defa kimyasal gebelik yaşadım 1 defa oglumu kaybettim 30.haftada..tayfun hocama mucize doktor diyorlarya gercekten oyle..

Merhaba tüp bebekte kortizon kullanmışmıydınz acaba kullanddıysanız ne şekilde bıraktınız Sağlıcakla büyütün kızınızı Çok Aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…