• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asla kabul edemem boşanıcam siz napardınız çıldırıcam

Merhaba şuan çok kötüyüm kriz geçirdim. 9 aylık evliyim. Herşey çok iyiydi çok güveniyordum bende çok değer veriyordum bugün eşimin diğer instagramdan bir kızla yazışmalarını gördüm. Çikolata erise falan fpto atmış. İki hafta önce bebegimi kaybettim kötü günler yaşadım onun yaptığına bak evden cık git dedim. Hiç buluşmamış kızla ama konuşmuş ben bitirdim kesin asla kabul edemem boşanıcam siz napardınız çıldırıcam
2 hafta önce bebeğini kaybetmişsin. Bu acının üstüne eşin olacak deyyuz başka kadına yazmış. O gün boşanma dilekçesi vereceksin. Geri dönüşü olmayacak bir şey bu. Affedilir yani da yok. İlla fiziksel aldatması gerekmez

Siz şükür namazı kılın.. Her şer de bı hayr var diyoruz ya bakın. Belki çocuğunuzu kaybettiniz. Acısı büyük. Şer olarak gözüküyor. Ama bir de böyle şe.sizden çocuğun olmuş olduğunu düşün.... Bence dua etmelisin. Allah seni seviyor. Korumuş

Benim eşimde bazen iş yerindeki kadınlarla iş gereği konusuyo mesajlasiyo ben öyle zannettim k bakmayin

Annesi şeytana uymuş sakın yuvanı bozma diyor dahada delirdim ozaman gitsin yatsın karılarla a şeytan yaptı olur okadarmı diyelim çıldırıcam ya
sizde şeytana uyup aynısınl yapsaydınız affedermiydi? bunu eşinize ve annenize sorun. Tabiki hemen o.. damgasl yerdiniz maalesef ve kapının arkasında yatıyor olurdunuz sizi hemen ailenize rezil ederdi..

Sakin kalip hakaret vs etmeyeceksij sijir krizine girme delil topla msjlar vs annesi ile konuşma varsa habire delil topla gerisini avit düşünsün kenarda altin vs varsa al sakla kendi üstüne al onda bise olmasin bide onla ugrasma

Merhaba şuan çok kötüyüm kriz geçirdim. 9 aylık evliyim. Herşey çok iyiydi çok güveniyordum bende çok değer veriyordum bugün eşimin diğer instagramdan bir kızla yazışmalarını gördüm. Çikolata erise falan fpto atmış. İki hafta önce bebegimi kaybettim kötü günler yaşadım onun yaptığına bak evden cık git dedim. Hiç buluşmamış kızla ama konuşmuş ben bitirdim kesin asla kabul edemem boşanıcam siz napardınız çıldırıcam
Öncelikle basiniz sagolsun cennetde kavusursun insallah meleginle..
konuya gelince bosanirdim En dogru karari vermissin hakkinda hayirlisi olsun 🤲

Başınız sağ olsun 💐
Herseyden önce sakinleşmeye çalışın . Olacağın önüne geçilmiyor . Ne kadar şaşkın ve kızgın olduğunuzu cümlelerinizden anlayabiliyorum. Kalitesizliğini erkenden anlamış oldunuz . Kendinizi heba etmeyin bu şeref yoksunu insan için . Bir duş alın size tavsiyem. Yakın bir arkadaşınız varsa size gelmesini isteyin , desteğe ihtiyacınız olacak .
Mesela benim bir arkadaşım ikiz bebeklere hamileydi , riskli hamilelik olunca dr uzak durun birbirinizden demiş , cinselliği yasaklamış bir süre . Neyse bunlar da yıllarca bebek için uğraşan insanlar , benim arkadaş sorun olmaz diye düşünmüş . Zaten çoğu zaman raporuydu , yatıyordu evde . Şerefsiz bu süreçte karşı dairede oturan bekar bir kadınla ilişkiye başlıyor . 3 ay sonra o kadının da hamile olduğu duyuluyor . Arkadaşım asla affetmedi , boşadı , şimdi kızları 10 yaşında . Tek değilsiniz maalesef bunları yaşayan . Hatta hala mecburen muhattap oluyor o adamla , çocuklar babalarına gidiyor , yaşıt 3 kardeş , üçüz gibi ama değiller .

Ay inanılmaz adama bak ya. Hayvan içgüdülerinden kurtulamamış o gitsin dağı taşı şey yapsın. İğrenç insan.
Normal biri zaten eşi hamileyken o durumdayken yapamaz ne bileyim isteksizlik olur evde o tip bir durum varken.
Sapık herif.

Annesi şeytana uymuş sakın yuvanı bozma diyor dahada delirdim ozaman gitsin yatsın karılarla a şeytan yaptı olur okadarmı diyelim çıldırıcam ya
Erkek anası bu tabiki evladının ağzını silcek . kızı olsa da asla kabul etmez .erken yakalamışken boşan bu karekter meselesi ölen bebek onunda bebegiydi sana saygısı yoksa bile kendine saygısı olmalıydı demekki oda yok hiç bulaşma yol ver gitsin

Erkek anası bu tabiki evladının ağzını silcek . kızı olsa da asla kabul etmez .erken yakalamışken boşan bu karekter meselesi ölen bebek onunda bebegiydi sana saygısı yoksa bile kendine saygısı olmalıydı demekki oda yok hiç bulaşma yol ver gitsin
Başın sağolsun bu arada .zor günlerden geçiyorsun rabbim yardımcın olsun.ama dik duran birisin atlatacaksin inşallah

Ben de 3 aylık evliydim yakaladığımda. Boşandım. Hatta yeniden evlendim. Yapan yine yapıyor

Başkalarına ,eşe dosta da "karısının hiçbirşeyi eksik değildi yiyip içip geziyordu..Karı olsaydı da oğlumun gözü dışarı kaymasaydı" diyecek..üstelik büyük olasılıkla böyle olmamasına evin geçimini temizliğini sen sırtlanmana rağmen diyecek .Geçen konunu kendin biliyorsun bebeğini kaybettiğin o dönemi de burnundan getirmişti zaten.İnsan değilmiş de boşa gitsin

Öncelikle boşanma davası açmak için 1 yılı doldurmuş olmanız gerekiyor. Bu süreçte toplayabildiğiniz kadar kanıt toplayın ve birikim yapabildiğiniz kadar para biriktirin. Kanıtlarınız elinizde olursa çekişmeli dava açın. Bu süreçte taze olduğu için sinirlisiniz ve nefret ettiğinizi düşünüyorsunuz.Sonrasında öfkeniz dinecek. Sevdiğinizi hatırlayacaksınız. Tüm bu sürece hazırlıklı olun. Mesleğiniz olması büyük şans

Son düzenleme:
Back