Cevriye teyzem ben de onu anlamadımAynen neymiş ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cevriye teyzem ben de onu anlamadımAynen neymiş ki
2 hafta önce bebeğini kaybetmişsin. Bu acının üstüne eşin olacak deyyuz başka kadına yazmış. O gün boşanma dilekçesi vereceksin. Geri dönüşü olmayacak bir şey bu. Affedilir yani da yok. İlla fiziksel aldatması gerekmezMerhaba şuan çok kötüyüm kriz geçirdim. 9 aylık evliyim. Herşey çok iyiydi çok güveniyordum bende çok değer veriyordum bugün eşimin diğer instagramdan bir kızla yazışmalarını gördüm. Çikolata erise falan fpto atmış. İki hafta önce bebegimi kaybettim kötü günler yaşadım onun yaptığına bak evden cık git dedim. Hiç buluşmamış kızla ama konuşmuş ben bitirdim kesin asla kabul edemem boşanıcam siz napardınız çıldırıcam
Benim anladığım, bedeninde çikolata eritme ve devamı… yani öyle cinsel bir fantezi gibi düşündüm ama, yanlış da olabilir tabiOtricim çikolata eritme ne ya ben anlamadım fantazi mı yapmışlar?
Nasil ya hangi ihtimal var ki kadinla konusmus?Bence önce ne olduğunu anlamaya çalışın belki sandığın gibi değildir bı konusmsyi deneyin
Bence o bir kadına ait nickname. Bana öyle geldi.Benim anladığım, bedeninde çikolata eritme ve devamı… yani öyle cinsel bir fantezi gibi düşündüm ama, yanlış da olabilir tabi
sizde şeytana uyup aynısınl yapsaydınız affedermiydi? bunu eşinize ve annenize sorun. Tabiki hemen o.. damgasl yerdiniz maalesef ve kapının arkasında yatıyor olurdunuz sizi hemen ailenize rezil ederdi..Annesi şeytana uymuş sakın yuvanı bozma diyor dahada delirdim ozaman gitsin yatsın karılarla a şeytan yaptı olur okadarmı diyelim çıldırıcam ya
Öncelikle basiniz sagolsun cennetde kavusursun insallah meleginle..Merhaba şuan çok kötüyüm kriz geçirdim. 9 aylık evliyim. Herşey çok iyiydi çok güveniyordum bende çok değer veriyordum bugün eşimin diğer instagramdan bir kızla yazışmalarını gördüm. Çikolata erise falan fpto atmış. İki hafta önce bebegimi kaybettim kötü günler yaşadım onun yaptığına bak evden cık git dedim. Hiç buluşmamış kızla ama konuşmuş ben bitirdim kesin asla kabul edemem boşanıcam siz napardınız çıldırıcam
Başınız sağ olsun
Herseyden önce sakinleşmeye çalışın . Olacağın önüne geçilmiyor . Ne kadar şaşkın ve kızgın olduğunuzu cümlelerinizden anlayabiliyorum. Kalitesizliğini erkenden anlamış oldunuz . Kendinizi heba etmeyin bu şeref yoksunu insan için . Bir duş alın size tavsiyem. Yakın bir arkadaşınız varsa size gelmesini isteyin , desteğe ihtiyacınız olacak .
Mesela benim bir arkadaşım ikiz bebeklere hamileydi , riskli hamilelik olunca dr uzak durun birbirinizden demiş , cinselliği yasaklamış bir süre . Neyse bunlar da yıllarca bebek için uğraşan insanlar , benim arkadaş sorun olmaz diye düşünmüş . Zaten çoğu zaman raporuydu , yatıyordu evde . Şerefsiz bu süreçte karşı dairede oturan bekar bir kadınla ilişkiye başlıyor . 3 ay sonra o kadının da hamile olduğu duyuluyor . Arkadaşım asla affetmedi , boşadı , şimdi kızları 10 yaşında . Tek değilsiniz maalesef bunları yaşayan . Hatta hala mecburen muhattap oluyor o adamla , çocuklar babalarına gidiyor , yaşıt 3 kardeş , üçüz gibi ama değiller .
Erkek anası bu tabiki evladının ağzını silcek . kızı olsa da asla kabul etmez .erken yakalamışken boşan bu karekter meselesi ölen bebek onunda bebegiydi sana saygısı yoksa bile kendine saygısı olmalıydı demekki oda yok hiç bulaşma yol ver gitsinAnnesi şeytana uymuş sakın yuvanı bozma diyor dahada delirdim ozaman gitsin yatsın karılarla a şeytan yaptı olur okadarmı diyelim çıldırıcam ya
Başın sağolsun bu arada .zor günlerden geçiyorsun rabbim yardımcın olsun.ama dik duran birisin atlatacaksin inşallahErkek anası bu tabiki evladının ağzını silcek . kızı olsa da asla kabul etmez .erken yakalamışken boşan bu karekter meselesi ölen bebek onunda bebegiydi sana saygısı yoksa bile kendine saygısı olmalıydı demekki oda yok hiç bulaşma yol ver gitsin
Ben de 3 aylık evliydim yakaladığımda. Boşandım. Hatta yeniden evlendim. Yapan yine yapıyorMerhaba şuan çok kötüyüm kriz geçirdim. 9 aylık evliyim. Herşey çok iyiydi çok güveniyordum bende çok değer veriyordum bugün eşimin diğer instagramdan bir kızla yazışmalarını gördüm. Çikolata erise falan fpto atmış. İki hafta önce bebegimi kaybettim kötü günler yaşadım onun yaptığına bak evden cık git dedim. Hiç buluşmamış kızla ama konuşmuş ben bitirdim kesin asla kabul edemem boşanıcam siz napardınız çıldırıcam
Başkalarına ,eşe dosta da "karısının hiçbirşeyi eksik değildi yiyip içip geziyordu..Karı olsaydı da oğlumun gözü dışarı kaymasaydı" diyecek..üstelik büyük olasılıkla böyle olmamasına evin geçimini temizliğini sen sırtlanmana rağmen diyecek .Geçen konunu kendin biliyorsun bebeğini kaybettiğin o dönemi de burnundan getirmişti zaten.İnsan değilmiş de boşa gitsinAnnesi şeytana uymuş sakın yuvanı bozma diyor dahada delirdim ozaman gitsin yatsın karılarla a şeytan yaptı olur okadarmı diyelim çıldırıcam ya
Öncelikle boşanma davası açmak için 1 yılı doldurmuş olmanız gerekiyor. Bu süreçte toplayabildiğiniz kadar kanıt toplayın ve birikim yapabildiğiniz kadar para biriktirin. Kanıtlarınız elinizde olursa çekişmeli dava açın. Bu süreçte taze olduğu için sinirlisiniz ve nefret ettiğinizi düşünüyorsunuz.Sonrasında öfkeniz dinecek. Sevdiğinizi hatırlayacaksınız. Tüm bu sürece hazırlıklı olun. Mesleğiniz olması büyük şans