asla kabul edemem boşanıcam siz napardınız çıldırıcam

glanz89

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2022
48
20
18
36
Merhaba şuan çok kötüyüm kriz geçirdim. 9 aylık evliyim. Herşey çok iyiydi çok güveniyordum bende çok değer veriyordum bugün eşimin diğer instagramdan bir kızla yazışmalarını gördüm. Çikolata erise falan fpto atmış. İki hafta önce bebegimi kaybettim kötü günler yaşadım onun yaptığına bak evden cık git dedim. Hiç buluşmamış kızla ama konuşmuş ben bitirdim kesin asla kabul edemem boşanıcam siz napardınız çıldırıcam

Boşanırdım.

İyi yapmışsınız, aldatmanın küçüğü büyüğü yoktur bana göre. İlla ten tene değmek zorunda değil aldatma olması için.

Başınız sağ olsun bir de

Mesleğiniz var mı?

. İki hafta önce bebegimi kaybettim kötü günler yaşadım onun yaptığına bak
Kötü gününüzde yanınızda olmayıp bir de gönül mü eğlendirmiş?.. bu sizi de sevginizide hak etmiyor . Bir yapan bir daha yapıyor,yine yapacak.. Allah size hayırlı kapılar açsın. Kaybınız için de ayrıca üzüldüm

Allahh belasını versin aldatanların buda aldatmak hemde daha yeni bebeğinizi kaybetmişken.. kesinlikle hakkı boşanmak bu edep, karakter yoksununun..

Nasıl yaa gerçekten böyle bişey nasıl yapmış eşiniz
Allah kolaylık versin zor bir durum

Var öğretmenim. Ben köpek gibi calıstım tatilde bile eve faydam olsun diye o calısıyor yoruluyor diye üzüldüm agladım işi cok agırdı megersr karıyla mesajlaşıyormuş
Kapı gibi mesleğiniz var. Gururlu ve güçlüsünüz. Siz evlat acısı ile uğraşırken beyefendi aşna fişne peşindeymiş. Çikolata eritme muhabbeti hele

Helal olsun. Keşke tüm aldatılan kadınlarımız sizin gibi güçlü dursa hocam

Çok üzücü olmuş gerçekten, öncelikle güçlü duruşunuz için sizi tebrik ediyorum
En doğru kararı zaten vermişsiniz, böyle biriyle evlilik yürümez bebeğiniz için üzüldüm ama bir hayır vardır böyle birini baba yapmamış oldunuz

Başınız sağ olsun
Herseyden önce sakinleşmeye çalışın . Olacağın önüne geçilmiyor . Ne kadar şaşkın ve kızgın olduğunuzu cümlelerinizden anlayabiliyorum. Kalitesizliğini erkenden anlamış oldunuz . Kendinizi heba etmeyin bu şeref yoksunu insan için . Bir duş alın size tavsiyem. Yakın bir arkadaşınız varsa size gelmesini isteyin , desteğe ihtiyacınız olacak .
Mesela benim bir arkadaşım ikiz bebeklere hamileydi , riskli hamilelik olunca dr uzak durun birbirinizden demiş , cinselliği yasaklamış bir süre . Neyse bunlar da yıllarca bebek için uğraşan insanlar , benim arkadaş sorun olmaz diye düşünmüş . Zaten çoğu zaman raporuydu , yatıyordu evde . Şerefsiz bu süreçte karşı dairede oturan bekar bir kadınla ilişkiye başlıyor . 3 ay sonra o kadının da hamile olduğu duyuluyor . Arkadaşım asla affetmedi , boşadı , şimdi kızları 10 yaşında . Tek değilsiniz maalesef bunları yaşayan . Hatta hala mecburen muhattap oluyor o adamla , çocuklar babalarına gidiyor , yaşıt 3 kardeş , üçüz gibi ama değiller .

Allah belasını versin pislik herif, şu an çok üzülüyorsunuz ama ileride sukredeceksiniz gerçek yüzünü gördüğünüz icin

Ben de affetmezdim, aklı başkalarına kayan illa fiziksel bir noktaya da götürürdü işi henüz fırsatı olmamış demek ki öyle düşünün çünkü fırsatı olsa illaki yapardı adamın içinde sadakat yoksa size faydası dokunmaz maalesef hep üzülen siz olursunuz

Boşan derim. Bi kez yapan hep yapar.

Otricim çikolata eritme ne ya ben anlamadım fantazi mı yapmışlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…