Boşanırdım.Merhaba şuan çok kötüyüm kriz geçirdim. 9 aylık evliyim. Herşey çok iyiydi çok güveniyordum bende çok değer veriyordum bugün eşimin diğer instagramdan bir kızla yazışmalarını gördüm. Çikolata erise falan fpto atmış. İki hafta önce bebegimi kaybettim kötü günler yaşadım onun yaptığına bak evden cık git dedim. Hiç buluşmamış kızla ama konuşmuş ben bitirdim kesin asla kabul edemem boşanıcam siz napardınız çıldırıcam
Kötü gününüzde yanınızda olmayıp bir de gönül mü eğlendirmiş?.. bu sizi de sevginizide hak etmiyor . Bir yapan bir daha yapıyor,yine yapacak.. Allah size hayırlı kapılar açsın. Kaybınız için de ayrıca üzüldüm. İki hafta önce bebegimi kaybettim kötü günler yaşadım onun yaptığına bak
Allahh belasını versin aldatanların buda aldatmak hemde daha yeni bebeğinizi kaybetmişken.. kesinlikle hakkı boşanmak bu edep, karakter yoksununun..Merhaba şuan çok kötüyüm kriz geçirdim. 9 aylık evliyim. Herşey çok iyiydi çok güveniyordum bende çok değer veriyordum bugün eşimin diğer instagramdan bir kızla yazışmalarını gördüm. Çikolata erise falan fpto atmış. İki hafta önce bebegimi kaybettim kötü günler yaşadım onun yaptığına bak evden cık git dedim. Hiç buluşmamış kızla ama konuşmuş ben bitirdim kesin asla kabul edemem boşanıcam siz napardınız çıldırıcam
Nasıl yaa gerçekten böyle bişey nasıl yapmış eşinizMerhaba şuan çok kötüyüm kriz geçirdim. 9 aylık evliyim. Herşey çok iyiydi çok güveniyordum bende çok değer veriyordum bugün eşimin diğer instagramdan bir kızla yazışmalarını gördüm. Çikolata erise falan fpto atmış. İki hafta önce bebegimi kaybettim kötü günler yaşadım onun yaptığına bak evden cık git dedim. Hiç buluşmamış kızla ama konuşmuş ben bitirdim kesin asla kabul edemem boşanıcam siz napardınız çıldırıcam
Kapı gibi mesleğiniz var. Gururlu ve güçlüsünüz. Siz evlat acısı ile uğraşırken beyefendi aşna fişne peşindeymiş. Çikolata eritme muhabbeti heleVar öğretmenim. Ben köpek gibi calıstım tatilde bile eve faydam olsun diye o calısıyor yoruluyor diye üzüldüm agladım işi cok agırdı megersr karıyla mesajlaşıyormuş
Allah belasını versin pislik herif, şu an çok üzülüyorsunuz ama ileride sukredeceksiniz gerçek yüzünü gördüğünüz icinMerhaba şuan çok kötüyüm kriz geçirdim. 9 aylık evliyim. Herşey çok iyiydi çok güveniyordum bende çok değer veriyordum bugün eşimin diğer instagramdan bir kızla yazışmalarını gördüm. Çikolata erise falan fpto atmış. İki hafta önce bebegimi kaybettim kötü günler yaşadım onun yaptığına bak evden cık git dedim. Hiç buluşmamış kızla ama konuşmuş ben bitirdim kesin asla kabul edemem boşanıcam siz napardınız çıldırıcam
Aynen neymiş kiÇikolata erise fotosu ne anlamadım
Boşan derim. Bi kez yapan hep yapar.Merhaba şuan çok kötüyüm kriz geçirdim. 9 aylık evliyim. Herşey çok iyiydi çok güveniyordum bende çok değer veriyordum bugün eşimin diğer instagramdan bir kızla yazışmalarını gördüm. Çikolata erise falan fpto atmış. İki hafta önce bebegimi kaybettim kötü günler yaşadım onun yaptığına bak evden cık git dedim. Hiç buluşmamış kızla ama konuşmuş ben bitirdim kesin asla kabul edemem boşanıcam siz napardınız çıldırıcam
Otricim çikolata eritme ne ya ben anlamadım fantazi mı yapmışlar?Kapı gibi mesleğiniz var. Gururlu ve güçlüsünüz. Siz evlat acısı ile uğraşırken beyefendi aşna fişne peşindeymiş. Çikolata eritme muhabbeti hele
Helal olsun. Keşke tüm aldatılan kadınlarımız sizin gibi güçlü dursa hocam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?