Evet yasal işleyişin hepsini okudum , herşey kiracının lehine . Ev sahibinin aynı ilçe sınırları içinde başka evi olmaması , hukuken geçerli sebep .Kiracı çıkartmak okadar kolay değil
Kirayı. Hiç ödemese bile mahkemeye verseniz bi seneden önce çıkartamazsınız
hiç bir iyilik cezasız kamaz demişlerdide inanmamıştım bende senin durumuna çok geldimYurtdışında kalma durumum vardı evi oturduğum evi kiraya verip , küçük eşyaları yazlığa taşıyıp , diğer eşyaları 2. El satacaktım . Dizlerimde kıkırdak aşınması var zaten oturduğum evden az yorulacağım daha küçük yeni bir eve çıkma planımda vardı . O ara arkadaşın ablası ev arıyordu evlenecek , durumları olmadığı için şehre yakın ev bulamamışlar . Uzatmayayım anlaştık , kirayı düzgün ödesin tanıdığım biri olsun hemde sevap ... Evimin sadece girişi kötü , 3 klima , cam ocak ankastre , vitra banyo dolapları , şofben , ital duvarkağıtları , mebran kapak mutfak , saten alçı , duvarlarda nokta kadar kir yok..penler . Dörtdörtlük ev . Mobilyalar kaliteli modern ve duvar kağıdı evin dekoruna uygun . Bunlar uygun fiyata mobilyaları aldılar , ben toparladım çıktım . Çokta titizimdir anahtarı gir otur. Boyunlarını büküp aplikler kalsın dediler kırmadık . Elk. Su üstlerine alana kadar 1 hafta 10 gün benden gitti mesele etmedik. Kontrat yaptık ama depozito almadık . Yurtdışı istediğim gibi olmadı geldim küçük bir ev kiraladım , ne bileyim meğer ne zormuş emlakçı parası , boyası , depozito vs. Elk. Su almadan anahtar yok , ampülü temizliği ...yeni ev sözüm ona 1 yıllık 3 ay kiracı oturmuş evin kiri akıl almaz . Gittim geldim arkadaşla konuştuk , böyle zorla cevap vermeler , yolda görse ay farketmedim , en son kiracımız olan ablası eşini iki kez gördüm kafa çevirmeler ! Sanki cinayet işlemişim gibi , nefret . Diyaloğu kestiler . Ben inanamadım . Sinirden kudurdum , bir kez tşşkr etmeyi bırakın tertemiz kılçıksız eve emsal evlerin kirası neredeyse iki katı , kafa çeviriyorlar ! Sinirden kudurdum . Yatınca aklıma evim geliyor , bu nankörlermi kullanıyor ithal duvar kağıtlarımı diye ... Ne yapmam lazım . İçim soğumuyor
Evde şohben var , günısı var ama günısıda arıza var , 50,60 tl. Lik telefon açmış abi günısıyı yaptır . Ayıp , o evde sen oturacaksın , sıcak suyunudamı biz düşüncez . 50 lirası bize geçecek ödü koptu ama 3000 tl. Masraf yapmaktan kurtuldu onu gözü görmüyor .hiç bir iyilik cezasız kamaz demişlerdide inanmamıştım bende senin durumuna çok geldim
evim yok kira meselesi değil ama
işte birine borç para verirsin 1 ay diye verirsin 1 yıl sonra zorla ödeme yaparlar
bazen hiç ödemezler sen istersin ne var ödeyecektik niye sıkıştırıyorsun diye üste çıkarlar
ve her zaman küs olarak ayrılırsın hem arkadaşımdan hem paramdan olduğum çok oldu
özelde çalışırken ya yetiştiremiyorum bu evrakları diyen birine yardım amaçlı bilgisayarda yazmıştım iki gün uğraştım daha sonra ya aslında gerekte yoktu bende yetiştirirmişim dedi teşekkür dahi etmeden
her daim yardımcı olduğum bir arkadaşımda bağıra çağıra kavga ettiği arkadaşa tercih etti beni ne diyeyim bundan sonra iyilik yaparken en az beş kez düşünürüm diyorum bakıyorum yine aynı noktadayım çok safım galiba bende
Emek vermeyenler için komik olabilir ama o saydıklarımı yapmak için yıllarca çalıştım , tasarruf ettim . AlınteriHhahahah guldummm.oyle dert olmusku her lafin arasina sunlarima aciyorum,bunlarima aciyorumm ayy yazik.
Allah a havale ediyorum .şu zaman dolsunda .Bence giciklik yapın içiniz sogusun. Mesela perde Fonları lazım oldu deyin geri isteyin. Sonra Elk. Şu faturasını 2 ye bölün bu kısım sizindi deyin.aplikleri biraktik ama lazım oldu onlarida alicaz deyin depozito almadıgimiz için sonradan bi sorun yaşamamak adına evin var olan duvar kağıdı ve diğer eve özel şeylerin listesini yapıp evi size bu şekilde verdim diye bir kağıt imzalatin. Aklıma gelen gicikliklar bunlar.belki erken çıkarlar. Ama hakediyor yani ayıp olmaz ders olur onlara
Ayy kiyamammmmm...Emek vermeyenler için komik olabilir ama o saydıklarımı yapmak için yıllarca çalıştım , tasarruf ettim . Alınteri
Yazıyı kaç kişi okumuş ama sadece size komik gelmesi , hahahaha güldüm demeniz , biraz çirkin olmuş .Hhahahah guldummm.oyle dert olmusku her lafin arasina sunlarima aciyorum,bunlarima aciyorumm ayy yazik.
Adamın biri hiç düşmanım yok demiş , herkes şaşırmış nasıl olur , hiç iyilik yapmadım demiş . Babam anlatmıştı ..Yurtdışında kalma durumum vardı evi oturduğum evi kiraya verip , küçük eşyaları yazlığa taşıyıp , diğer eşyaları 2. El satacaktım . Dizlerimde kıkırdak aşınması var zaten oturduğum evden az yorulacağım daha küçük yeni bir eve çıkma planımda vardı . O ara arkadaşın ablası ev arıyordu evlenecek , durumları olmadığı için şehre yakın ev bulamamışlar . Uzatmayayım anlaştık , kirayı düzgün ödesin tanıdığım biri olsun hemde sevap ... Evimin sadece girişi kötü , 3 klima , cam ocak ankastre , vitra banyo dolapları , şofben , ital duvarkağıtları , mebran kapak mutfak , saten alçı , duvarlarda nokta kadar kir yok..penler . Dörtdörtlük ev . Mobilyalar kaliteli modern ve duvar kağıdı evin dekoruna uygun . Bunlar uygun fiyata mobilyaları aldılar , ben toparladım çıktım . Çokta titizimdir anahtarı gir otur. Boyunlarını büküp aplikler kalsın dediler kırmadık . Elk. Su üstlerine alana kadar 1 hafta 10 gün benden gitti mesele etmedik. Kontrat yaptık ama depozito almadık . Yurtdışı istediğim gibi olmadı geldim küçük bir ev kiraladım , ne bileyim meğer ne zormuş emlakçı parası , boyası , depozito vs. Elk. Su almadan anahtar yok , ampülü temizliği ...yeni ev sözüm ona 1 yıllık 3 ay kiracı oturmuş evin kiri akıl almaz . Gittim geldim arkadaşla konuştuk , böyle zorla cevap vermeler , yolda görse ay farketmedim , en son kiracımız olan ablası eşini iki kez gördüm kafa çevirmeler ! Sanki cinayet işlemişim gibi , nefret . Diyaloğu kestiler . Ben inanamadım . Sinirden kudurdum , bir kez tşşkr etmeyi bırakın tertemiz kılçıksız eve emsal evlerin kirası neredeyse iki katı , kafa çeviriyorlar ! Sinirden kudurdum . Yatınca aklıma evim geliyor , bu nankörlermi kullanıyor ithal duvar kağıtlarımı diye ... Ne yapmam lazım . İçim soğumuyor
mart ayında teblıgat yollamazsanız çıkmama ıhtımallerı var benım başıma geldı...Nisanda bitiyor ama nisan hiç gelmiyecek gibi o kadar zoruma gidiyorki .. Anlatamam . Perdenin kadife fonlarını dahi bıraktım .
. Siz ne yaptınız peki ? Sizin durumunuz nasıldı ?mart ayında teblıgat yollamazsanız çıkmama ıhtımallerı var benım başıma geldı...
Bu kadar iyi niyeti görmeyen , iyiliğe kafa çeviren insanlar laf tan anlarmı sizce ,ne diyim ? Niye benlen konuşmuyormusun , ah görmedik ah sana öle gelmiş.... Der geçer . Kaldığı yerden devam eder ...arkadaşını kenara çekip noluyor hayırdır diye sor bence.
cikar gitsin baska evde yapamiyorum dersin.....cikar bazilari iyilikten anlamaz senin guzel canin sıkılcagina onlar düsünsün.Yurtdışında kalma durumum vardı evi oturduğum evi kiraya verip , küçük eşyaları yazlığa taşıyıp , diğer eşyaları 2. El satacaktım . Dizlerimde kıkırdak aşınması var zaten oturduğum evden az yorulacağım daha küçük yeni bir eve çıkma planımda vardı . O ara arkadaşın ablası ev arıyordu evlenecek , durumları olmadığı için şehre yakın ev bulamamışlar . Uzatmayayım anlaştık , kirayı düzgün ödesin tanıdığım biri olsun hemde sevap ... Evimin sadece girişi kötü , 3 klima , cam ocak ankastre , vitra banyo dolapları , şofben , ital duvarkağıtları , mebran kapak mutfak , saten alçı , duvarlarda nokta kadar kir yok..penler . Dörtdörtlük ev . Mobilyalar kaliteli modern ve duvar kağıdı evin dekoruna uygun . Bunlar uygun fiyata mobilyaları aldılar , ben toparladım çıktım . Çokta titizimdir anahtarı gir otur. Boyunlarını büküp aplikler kalsın dediler kırmadık . Elk. Su üstlerine alana kadar 1 hafta 10 gün benden gitti mesele etmedik. Kontrat yaptık ama depozito almadık . Yurtdışı istediğim gibi olmadı geldim küçük bir ev kiraladım , ne bileyim meğer ne zormuş emlakçı parası , boyası , depozito vs. Elk. Su almadan anahtar yok , ampülü temizliği ...yeni ev sözüm ona 1 yıllık 3 ay kiracı oturmuş evin kiri akıl almaz . Gittim geldim arkadaşla konuştuk , böyle zorla cevap vermeler , yolda görse ay farketmedim , en son kiracımız olan ablası eşini iki kez gördüm kafa çevirmeler ! Sanki cinayet işlemişim gibi , nefret . Diyaloğu kestiler . Ben inanamadım . Sinirden kudurdum , bir kez tşşkr etmeyi bırakın tertemiz kılçıksız eve emsal evlerin kirası neredeyse iki katı , kafa çeviriyorlar ! Sinirden kudurdum . Yatınca aklıma evim geliyor , bu nankörlermi kullanıyor ithal duvar kağıtlarımı diye ... Ne yapmam lazım . İçim soğumuyor
evden çıkmadı...avukata verdık bıze kıra yatmazsa veya sız 1 ay önce mahkeme kararıyla bıldırmelısınız demıştı...6 ay sonra çıktılar evden .... Siz ne yaptınız peki ? Sizin durumunuz nasıldı ?
Gece yatınca aklıma geliyor işte , emek emek evin içinde tadilat yaptım , mutfağımı yaptırırken 2 ay banyoda bulaşık yıkadım , çocuk odasında yemek yaptım . O dolaplar hep özel ,tezgah granit . Bunlar böyle yapana kadar hiç aklıma gözüme gelmemişti ... İnsanlar kullandıkları eve koymuyorlar o malzemeleri .tahmin ediyorum onlarda evi bu şekilde kullanıyorlar eşimin evle bi işi vardı sokmamak için ellerinden geleni yaptılar . Keşke adam gibi ederiyle adam gibi emlakçıya verseydim . Bari parasını aldım derdim .evden çıkmadı...avukata verdık bıze kıra yatmazsa veya sız 1 ay önce mahkeme kararıyla bıldırmelısınız demıştı...6 ay sonra çıktılar evden ...evden bahsetmek bıle ıstemıyorum...eşım evı görunce o gün emlakcıya verdı sattı..bızde kendımız oturmak için yaptırmıştık tayın işimiz oldu kıraya bır tanıdıga vermiştik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?