- 5 Nisan 2014
- 643
- 559
- 78
Yurtdışında kalma durumum vardı evi oturduğum evi kiraya verip , küçük eşyaları yazlığa taşıyıp , diğer eşyaları 2. El satacaktım . Dizlerimde kıkırdak aşınması var zaten oturduğum evden az yorulacağım daha küçük yeni bir eve çıkma planımda vardı . O ara arkadaşın ablası ev arıyordu evlenecek , durumları olmadığı için şehre yakın ev bulamamışlar . Uzatmayayım anlaştık , kirayı düzgün ödesin tanıdığım biri olsun hemde sevap ... Evimin sadece girişi kötü , 3 klima , cam ocak ankastre , vitra banyo dolapları , şofben , ital duvarkağıtları , mebran kapak mutfak , saten alçı , duvarlarda nokta kadar kir yok..penler . Dörtdörtlük ev . Mobilyalar kaliteli modern ve duvar kağıdı evin dekoruna uygun . Bunlar uygun fiyata mobilyaları aldılar , ben toparladım çıktım . Çokta titizimdir anahtarı gir otur. Boyunlarını büküp aplikler kalsın dediler kırmadık . Elk. Su üstlerine alana kadar 1 hafta 10 gün benden gitti mesele etmedik. Kontrat yaptık ama depozito almadık . Yurtdışı istediğim gibi olmadı geldim küçük bir ev kiraladım , ne bileyim meğer ne zormuş emlakçı parası , boyası , depozito vs. Elk. Su almadan anahtar yok , ampülü temizliği ...yeni ev sözüm ona 1 yıllık 3 ay kiracı oturmuş evin kiri akıl almaz . Gittim geldim arkadaşla konuştuk , böyle zorla cevap vermeler , yolda görse ay farketmedim , en son kiracımız olan ablası eşini iki kez gördüm kafa çevirmeler ! Sanki cinayet işlemişim gibi , nefret . Diyaloğu kestiler . Ben inanamadım . Sinirden kudurdum , bir kez tşşkr etmeyi bırakın tertemiz kılçıksız eve emsal evlerin kirası neredeyse iki katı , kafa çeviriyorlar ! Sinirden kudurdum . Yatınca aklıma evim geliyor , bu nankörlermi kullanıyor ithal duvar kağıtlarımı diye ... Ne yapmam lazım . İçim soğumuyor