- 15 Eylül 2009
- 2.245
- 13
-
- Konu Sahibi BeyazPerim
Kıyafet olarak değil ama aksesuar olarak söylicem takma tırnak asla kullanmam. Pençesini çıkarmış gibi duruyo.
Moda olan hiçbişeyi giymem nefret ederim örnek vermek gerekirse:
* Sokakta satılan Sahte Louis Vuitton ve Chanel cantalara gıcık oluyorum kızılay dagıtmıs gibi herkeste en az iki renk var -gercegi olsaydıda takmazdım sanırım artık öyle itici geldiler ki-Üstelik sahtelerine " birebir kopyası" deselerde çakma oldukları 10 metreden anlasılıyor..
* Şalvar asla giymem renk bile farketmez.
* Ispanyol Paça kot ve ispanyol kollu her seyden nefret ederim.
*Bogacakmıs gibi sıkan kazakları asla giymem
* İri desenli olan hiçbirşeyi sevmem cok iri baklava, çiçek vs desenleri gibi.
*Üzerinde "mucks" efektiyle dudagını öne uzatmıs COOL (!)kadın silüeti olan t shirtlerden nefret ederim, 3 kişiden 2 sinde var
* Sahte ÇİNverse ve abidas
*Naylon veya sentetik bluzlar, kocaman yakalı gömlekler.
*Basket Potası veya kocaman üzüm salkımı gibi duran topak topak küpeler takmam takanıda caydırmaya calısırım!
*Makyaj bazında asla simli ruj sürmem düğünde dernekte üzerine sim dökmüş kadınlarıda dövesim gelirbu kadar:)
Moda olan hiçbişeyi giymem nefret ederim örnek vermek gerekirse:
* Sokakta satılan Sahte Louis Vuitton ve Chanel cantalara gıcık oluyorum kızılay dagıtmıs gibi herkeste en az iki renk var -gercegi olsaydıda takmazdım sanırım artık öyle itici geldiler ki-Üstelik sahtelerine " birebir kopyası" deselerde çakma oldukları 10 metreden anlasılıyor..
* Şalvar asla giymem renk bile farketmez.
* Ispanyol Paça kot ve ispanyol kollu her seyden nefret ederim.
*Bogacakmıs gibi sıkan kazakları asla giymem
* İri desenli olan hiçbirşeyi sevmem cok iri baklava, çiçek vs desenleri gibi.
*Üzerinde "mucks" efektiyle dudagını öne uzatmıs COOL (!)kadın silüeti olan t shirtlerden nefret ederim, 3 kişiden 2 sinde var
* Sahte ÇİNverse ve abidas
*Naylon veya sentetik bluzlar, kocaman yakalı gömlekler.
*Basket Potası veya kocaman üzüm salkımı gibi duran topak topak küpeler takmam takanıda caydırmaya calısırım!
*Makyaj bazında asla simli ruj sürmem düğünde dernekte üzerine sim dökmüş kadınlarıda dövesim gelirbu kadar:)
Kıyafet olarak değil ama aksesuar olarak söylicem takma tırnak asla kullanmam. Pençesini çıkarmış gibi duruyo.