How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Asla cevabını bulamıyorum lütfen yardım.Saydam akıntıdan sonra mı önce mi yumutlanır?

cavda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2012
291
5
96
Arkadaşlar şimdi ovulasyon zamanında beyaz bir akıntı olur tamam bunu anlıyorum. ancak bu akıntıdan sonra mı yoksa önce mi yumurta çatlar... yani o yumurta akı kıvamındaki akıntıdan sonra ilişki beyhude mi oluyor...ben reglm bittikten sonra 3 gün sonra oldum bu ay.... lütfen net cevaplar..... sizi seviyorummm...:16:

Arkadaşlar şimdi ovulasyon zamanında beyaz bir akıntı olur tamam bunu anlıyorum. ancak bu akıntıdan sonra mı yoksa önce mi yumurta çatlar... yani o yumurta akı kıvamındaki akıntıdan sonra ilişki beyhude mi oluyor...ben reglm bittikten sonra 3 gün sonra oldum bu ay.... lütfen net cevaplar..... sizi seviyorummm...:16:

güzel bi soru umarım bilen cevaplar bizde öğrenmiş oluruzzz..:))

Yumurtlamadan önceki günlerde kremsi bi akıntı oluyor.Şeffaf akıntı yumurtlama dönemi dışında oluyor.Adetimin 1.gününden itibaren 10.günde yumurtladım ben bu ay.Geçen ay 15-16.gün olmuştu yumurtlamam.Değişiklik gösterebiliyor yumurtlama dönemi.Dün doktorum söyledi.Umarım aydınlatabilmişimdir.

Back