Asla bebegim olmayacak diye cok korkuyorum

benim hiç idrarım kokmadı. Her zaman berrak ve renksizdi. O koku mantar belirtisi bence hemen önlem almalısınız

amiiiiin canımmm hepimize versin inşallahhhhh

ya 6aydır adet göremeyen birinin bu kadar rahat olması düşündürücü açıkçası..adet görmemek çok ciddi bir problem bebekten önce gidip 6aydır adet göremediğini belirtsen doktora iyi olur canım!

regli lmayan bi insan nasıl gebe kalabilir sölermisn öce bu sorununu çözsen daha ii olmazmı bnce herşeyi bırak ve bi doktora görün canım allah korusun ciddi bi sorun varsada önlemi alınsın

6 Aydir adet görmeyen birisinin bukadar rahat olmasi düsündürücü demissinizde tam anlamadim cocugum olmayacak diye korkuyorum diyorum bunun neresi rahatlik??

Daha öncede yazdigim gibi doktora görünmek zaten kacinilmaz Noel sebebiyle birinci ayi beklemeliyim baska cagre yok. Doktora gitmisken tabi ki önce bu regel sorununu cözecegim yoksa önce birkac ay cocuk yapmayi dener sonra giderdim doktora degil mi?? Bebek istedigimi belirtmek icin ve adet düzensizligimi söylemek icin ayri ayri gitmeyecegime göre elbette ki onuda söyliyecegim arkadaslar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…