- 21 Aralık 2009
- 1.324
- 2
- 38
-
- Konu Sahibi _chocolate_
ya benim adetime bir hafta var ama arkadaslar bir kac gundur lavaboya gittimde keskin koku aliyorum cisimden kafamçokkarıştı bu ne anlama geliyor bilen varmi
o dedigin keskin koku benimde problemim nekadar banyo yapsamda pek fayda etmiyor. Dikkatte almiyorum pek ama bir sorunun göstergesi degildir umarim.
Yok canim allahin gücüne gitmesin ama bir bebegimin olmamasi gercekten herseyin sonu anlamina geliyor benim icin kendimi bildim bileli anne olma hayali kurdum ben...
Doktora gitmeye gelince cok baska sorunlarim vardi onlarla ugrasmaktan sagligimla ugrasamadim birde zaman zaman üc aya kadar gecikme oluyordu adetimde sonra geri düzeliyordu buda öyle olur sandim. Birde doktora gitmeyi sevmememinde etkisi var yok degil. Anca birinci ayin 7 sine termin alabildim simdi de.
idrar yapınca yayılan keskin koku ciddiye alınması gereken bır konu bildiğim kadarıyla enfeksiyon belirtisi
inşallah bebegine kavuşursunnn
ama inankii allahım hepimize farklı dertler vererek bizleri sınavdan geçiriyor.....bende 4yıllık evliyimm hatta 5.yılın içindeyiz ilk başından beri istedik olmadııı...ama inanki hayatın sonu degilll...neden yıpratasınki kendiniii...
evet bütün yollara başvurur elinden geleni yaparsın ama daha fazlasına gücün yetmezkii canımmm
bence karalar baglama ve umutlu oll
inşallah olur bebişinnn
hamilelerde keski koku olmuyormu oyle duydum
ben hamilelik belirtisi olarak keskin kokuyu hic duymadim. Olabilirde ama tabi bir doktora basvurmak lazim.
Sagolasin canim allahtan herzaman hayirlisini dilemek lazim. Ondan gelen her derde boyun egmek zorundayiz sükür ederek ama üzülürüm üzülmem degil. Henüz umutluyum cünki calismalara daha yeni basladim.
Canim insallah seninde dileklerin kabul olur benimde. Peki tibbi yollara basvurdun mu bebek icin?
bu sitede bazi hamileler idrarlarinda agir koku oldugunu yazmis
canım benim inşallah bu yolda yorulmadan bebişin hemenn gelir sanaaa
allah kimsenin kucagını boş bırakmasınn...
canım ben 1.aşılamamı yaptırdım ama tutmadı
3defa deneniyor ama yapmakta istemiyorum direk tüpbebege geçelim istiyorumm ama onun içinde seneye artıkkk...canım benim umudum var umudum yok olmadı çok şükürkiii....
sen dr.a gittiginde eşinde gitsin oda tahlil yaptırsınnn...allah yardımcın olsun yaz bize burdan dr.a gittiginde ...
bu sitede bazi hamileler idrarlarinda agir koku oldugunu yazmis