ya şimdi nası anlatsam bilmiorum nişanlım bursada ben mersindeyiz we her zaman birbirimizi göremioruz geldii zaman 3 4 gün kalıp gidio bi gün yine o gelişlerinden birisi
akşam oldu we gitcekk saat 11de artık böyle dakikalar kaldı gitmesine ama ben o kadar cok üzülüorum ki telefonu önümde duruo önce telefonunun saatini 10 dk geri aldım sonra benimkini :)
sonra tuwalete gider gibi yaptım salonun saatini de aynen ayarladım :)neyse geldim bbaktım farketmemiş bi 15 dk daha geri aldım onun saatini we benim saatimi :)
sonra salona gittim bişe almak için ama nası korkuorum bunları yaparken
sonra saat geldi we neyse zar zor ayrıldık agladım falan
:) (((( geri geleceini biliorum nie aglıosam
)))) benim cnm aşkm caddede otobüsü beklio gelmio beklio gelmio orda bileti aldııı büfeye soruo saat kaç die dio ki 12 ye gelio dio
sonra mehmet kendi saatine bakıo 11 i 20 gecio bak dio benim cnm aşkm sizin saatiniz ileri bu saat dogru ben ne zamandır bekliorum gelmedi otobüs dio
adam yoldan gecen birini cewirip ona soruo onunki de 12 ye gelio sonra bebikim beni arıo saati sen mi geri aldın dio bende hiçbişe olmamıs gibi yoooo aşkm olur mu öyle şeyyy diorum
sonra bakıorum ki sinirli tmm ben yaptım ama gitme die dedim
kapat telefonu die bagırdı bana 10 dk sonra kapı caldı gelen aşkm dı istediiime kawusmustum ama gönlünü alana kadar 1 saat gecti
ertesi gün sbah 8 de gitti
tüm bu yaptıklarım 7 8 saat içindi anlicaınıs aşk işteeee
:kedi:zemuszemusopuyorumnanaktan