Aşkla piknik :)

pareme

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mart 2015
59
23
32
Arkadaşlar ben sozlumle piknige gitmek istiyorumda :)
şimdiiii sizce baş başa mi gidelim yoksa arkadaşlarimizida davet edelim mi?
kofte, sucuk, tavuk eti, icecek, domates salata disinda neler alabiliriz?
evde pogaca tarsi birseylerde hazirlayayim mi?

bana birileri yardimci olabilir mi bu konuda :) inanmassiniz hic piknige gitmisligim yok hayatimda :)

piknige giden kimse yok mu yaa :)

daha mevsimi gelemedi ama kalabalıkla daha güzel ve eğlenceli olur, ızgaralar hazırlanana kadar atıştırmak için bir şeyler hazırlayabilirsiniz bence, bir tatlı bir tuzlu yeter.

Kalabalik daha keyifli oluyor piknikler, bence bide patlican kozleyip patlican salatasi yapin, ben her piknikte mutlaka yaparim.

ben eşimle sevgiliken Florya ya giderdik hiç bir şey hazırlamazdık buluşur beraber ekmek arası köfte , döner falan alırdık yanında meyve ,cips, çekirdek , su , gazete ve içecek alırdık sonra gidip istediğimiz bir yere yerleşir yer içer tüm çöplerimizi toplayıp atar sonra denizi seyreder yürüyüş yapardık

öyle hazırlık yap taşı orada uğraş dur pişir falan yorulduğuna değmiyor eğer baş başa gidecekseniz bizim gibi yapabilirsiniz mangal yakmak , salatalar hazırlamak , çaylar demlemek kalabalıkla eğlenceli oluyor

evlendikten sonra Eskişehir de hafta sonu kalkar çayı demler termosa doldurur kahvaltılıkları da sepete doldurur ,patates kızartıp , yumurta haşlayıp evimize 3 dk uzaklıktaki kocaman parka gidip orada kahvaltı yapardık

Kalabalık çok keyifli olur diğer türlü o kadar yiyecek yenmez gibi ama başbaşa istiyorsanız tabi öyle de yapabilirsiniz Meze gider patlıcan mezesi kırmızı biber mezesi gibi közlenmiş domates biber falanda yaparsınız mangalın yanına ohh Poğaça börek yapılır ama çok yeneceğini sanmıyorum belki poğaçayı ekmek niyetine yersiniz ama mangalda genelde ekmekle daha iştah açıcı olur

valla biz bi kere tek gitmiştik...çay,çerez,meyve,pasta çörek vs..almıştık yanımıza...yemeğide tam hatırlamıyorum ama ekmek arası köfte yapmış olabiliriz.çok güzeldi

Arkadaşlarla daha zevkli olur. Sucuk ekmek yapın yeter fazla malzeme fazla iş çıkarır :)

eger kalabalik gidecekseniz salatadan cerezine meyvesine herseyini alin ama ikiniz birlikte gidecekseniz sadece kofte alin kofte ekmek ayran yapin. yada sucuk sonucta 2 kisi cok fazla yiyemezsiniz. Hem bu sekilde hem pratik olur hemde bol bol vaktiniz kalir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…