aşkla hazırlanan çeyizimiz

çok zevkli seçimler olmuş canım, özellikle kahvaltı setin çok şık çeyizine kocaman bir maşallah

bazı resimler sürekli var insan bakmak istemiyor öyle olunca da düzeltirsen iyi olur,birde çok fazla tabak almışsın misafir,kahvaltı almışsın birde tekrar pasta seti almışsın hemde iki tane sanırım çok değil mi yani?birde homendin hem çaydanlığı hemde su ısıtıcısı da bana gereksiz geldi,karacanın gelin nevresim takımını çok beğendim

hosgeldin canım :) resimleri düzelt nolur şaşıbeş olduk :)) kahvaltı takımın, yatak örtün çok güzell , daha çok paylaşımını bekliyoruz

Yatak örtüsünün aynısının vizonu bende var pek tavsiye etmiyorum yatağımı almadn aldığım için ben hayal kırıklığı yaşadım çünkü alt çarşaf lastikli olduğu için kısa geliyor sürekli atıyor.. Umarım sen rahat kullanırsın şimdiden huzurlu mutlu bi yuva diliyorum

Kesinlikle kahvaltı takımın süper Kahvaltı takımımı Bernardo dan aldım ama gözüm karacaninkilerde kaldi Karaca home tugce pike setini bende çok beğeniyorum. Renge karar veremiyorum verir vermez alıcam. Rabbim aşkla mutlu günlerde kullanmayı nasıp etsin canım benim.

Kahvaltı setine bayıldım bendeee karaca dimi o güle güle kullan inşallah herşeyin çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…