Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
aşkla başladığımız yolda quietnrkn ın çeyizcikleri :)
ya bide başka topiginiz daha vardı 2012 kpss ile ilgili hepiniz lisans mezunumusunuz ? ben önlisans mezunuyumda sizleri takip edeyim alım olursa haberim olsun diyicektim:) bu arada baktım pera bulvarına ama pahalı b i site gibi geldi bana
valla pera bulvarı daha güzel bence.kargoyu annem aldı.kargocu bile teslim ederken özenliymiş ups getirmiş nişan bohçası gibi tutuyodu dedi
paketin üstünde yazı var hemen kargoda deforme varsa almayın diyo.bide benim aldığım hediyeliydi muftak havlusuda göndermişler mağzasındaki paketin kumaşın aynısı canım tavsiye ederim o siteyide
ya bide başka topiginiz daha vardı 2012 kpss ile ilgili hepiniz lisans mezunumusunuz ? ben önlisans mezunuyumda sizleri takip edeyim alım olursa haberim olsun diyicektim:) bu arada baktım pera bulvarına ama pahalı b i site gibi geldi bana