3 ay oldu canım doktorum Ozan Balık . 365 cc yuvarlak meme altı kesisi dual plan natrelle. doktorumdan memnunum Allaha şükürler olsun elleri dert görmesin doktorcuğumun. sadece benim başka rahatsızlıklarımdan dolayı sıkıntılı zor bir süreç geçirdim..
Şimdi sonuç çok mutluyum
3 ay oldu canım doktorum Ozan Balık . 365 cc yuvarlak meme altı kesisi dual plan natrelle. doktorumdan memnunum Allaha şükürler olsun elleri dert görmesin doktorcuğumun. sadece benim başka rahatsızlıklarımdan dolayı sıkıntılı zor bir süreç geçirdim..
Şimdi sonuç çok mutluyum
Evet güzel yüzünü gördüm :) , yaptirmak istedigin yeri yani memislerinden bir resim yüklesen daha iyi olur
Seni izlemeye alirim ve 39 resmimi de görürsün
Şimdi sonuç çok mutluyum
kabul etigim herkes simdiye kadar gördü. neden göremedin acaba? EVET SIKINTI oluyor maalesef. ondan bir ara hickimseyi artik izlemeye almiyordum!!!!!! ok izlemeden aliyorum